Arapça tercüman - NEVRAS İ.

NEVRAS İ. Hakkında - Arapça tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından NEVRAS İ. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip Arapça dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • Türkçe » Arapça: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Ticari, Finansal

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Halep Üniversitesi - Muhasebe | 2010

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Serbest / 2018 - 2020
Görev: Arabça tercüman

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » Arapça - Websitesi Tercümesi
    Bu parfum ile yepyeni başlangıçlar sizi bekliyor.Yaşamın içindeki güzellikler.
    تنتظركم بدايات جديدة ومميزة مع هذا العطر. الجماليات داخل الحياة.
  • Türkçe » Arapça - Websitesi Tercümesi
    Üst notalarda pembe biber, portakal çiçeği; orta notalarda menekşe, çiçek nüansları; alt notalarda sümbül, leylak ve mor salkım.
    في الروائح الاولى يفوح الفلفل الوردي، زهرة البرتقال: في الروائح الوسطى يفوح البنفسج، روائح الزهور: في الروائح السفلى يفوح ورد النيل، الليلك وعنقود البنفسج.
  • Türkçe » Arapça - Websitesi Tercümesi
    Üst notalarda bergamot, cardamem, ananas ve papaya bileşimi, orta notalarda menekşe, nutmeg ve gül, alt notalarda ise amber ve misk yer alıyor.
    في الروائح الاولى يفوح البرغاموت، الهال، الاناناس ومركب البابونج، في الروائح الوسطى يفوح البنفسج، جوزة الطيب والورد، في الروائح السفلى يفوح العنبر والمسك.
  • Türkçe » Arapça - Websitesi Tercümesi
    Açık parfümler genel olarak ithal ve markalı parfümlerin kokularının benzerleriyle dikkat çeken ve fiyat avantajıyla öne çıkan ürünlerdir.
    العطور المفتوحة تكون بالعادة منتجات تجذب الانظار بروائح قريبة للعطور ذات الماركات وتكون مميزة باسعارها المميزة.
  • Türkçe » Arapça - Teknik Tercüme (Elektrik mühendisliği)
    Depo, hangar, üretim alanları ve marketler gibi yüksek koruma sınıfı gerektirmeyen çalışma alanlarında LED teknolojisinin verimliliğini iç mekanlarda uygulamak için tasarlanmış bir armatürdür LEDBAND birbirine eklenebilme özelliği sayesinde istenilen uzunlukta kullanılabilme olanağı sağlamaktadır.
    في أماكن العمل التي لا تحتاج الى فئة حماية عالية مثل المستودع، المخازن، وساحات الإنتاج فهو مصباح مصمم من اجل تطبيق أداء تكنولوجيا LED في الأماكن الداخلية بفضل إمكانية إضافة LEDBAND على بعضها البعض يحقق إمكانية الاستخدام في الطول المطلوب.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum