Arapça tercüman - FATIH A.

FATIH A. Hakkında - Arapça tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından FATIH A. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip Arapça dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • Arapça » Türkçe: 20000 karakter (3200 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Finansal, Edebi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Ürdün Üniversitesi - Fıkıh Ve Fıkıh Usulu | 2019

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Arapça » Türkçe - Finansal Tercüme
    3.500 m2 arsa alanı üzerine oturmuş 20 kat ve 76 daireden oluşan Hatipoğlu Apartmanı toplam 17.500 m2 inşaat alanına sahip Kadıköy bölgesindeki ender projelerden biridir.
    ويمتد بناء خطيب اوغلو على مساخة 3.500 متر مربع على شكل 20 طابق و76 شقة ويمتد على مساحة بمجموع 17.500 متر مربع في منطقة قاضي كوي.
  • Arapça » Türkçe - Ticari Tercüme
    Bugün, sahip olduğumuz arsalar üzerinde iddialı projeler gerçekleştirmekle birlikte, kentsel dönüşüm gibi orta vadeli hedefler için İstanbul'un en prestijli lokasyonlarından Bağdat Caddesi'ne komşu; Göztepe ve Kalamış'ta yeni konut projeleri üretiyor.
    نعمل في الوقت الراهن بالاضافة على العمل من اجل تنفيذ المشاريع المميزة على قطع الارض التي نمتلكها، بالعمل ايضا على تنفيذ الاهداف ذات المدى المتوسط من اجل اسطنبول وذلك ضمن مشروع غوزتابة وكالاميش في جوار شارع بغداد الذي يعتبر من اكثر المواقع الجذابة في اسطنبول.
  • Arapça » Türkçe - Ticari Tercüme
    2012 – Qatar Silahlı kuvvetleri şirkete ortak olmuş ve sağladığı finans ile yatırımları genişletme kararı alınmıştır.
    وفى عام 2012 إنضمت القوات المسلحة القطرية الى الشركة, و بذلك تم إتخاذ قرار لتوسيع الإستثمارات بفضل الإمكانيات التمويلة التى وفرتها.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Yurt dısında tercümanlık yapıyordum ve yurt içindede çevirmen lik yapıyordum

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum