Rusça tercüman - ELMIRA B.

ELMIRA B. Hakkında - Rusça tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından ELMIRA B. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip Rusça dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • Rusça » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
    • Türkçe » Rusça: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Ticari

Eğitim Bilgileri

Doktora: Ege Üniversitesi - Türk Dili Ve Edebiyatı | 2019

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Uşak Üniversitesi / 2016-2019
Görev: Öğretim Görevlisi

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » Rusça - Ticari Tercüme (Ürünler ve kataloglar)
    Kendine güvenen, sofistike kadını simgeler ve kadın ruhunu tende yakalayan lilyuma yeni bir yorum getirir.
    Символизирует изысканную, уверенную в себе женщину, по-новому обыгрывает женскую сущность, которую подчеркивает аромат лилии.
  • Türkçe » Rusça - Ticari Tercüme (Ürünler ve kataloglar)
    Böğürtlen ve anasonun tatlı kokuları, mor orkidenin zarif dokunuşları ile birleşiyor.
    Сладкие ароматы ежевики и аниса сочетаются с нежными прикосновениями лиловой орхидеи.
  • Türkçe » Rusça - Ticari Tercüme (Ürünler ve kataloglar)
    paçuli, sandal ağacı, misk, beyaz misk, deniz notası, amber, tütsü.
    Пачули, сандал, мускус, белый мускус, морской бриз, амбра, благовоние.
  • Türkçe » Rusça - Teknik Tercüme (Mimarlık)
    Bu gaz, yangın söndürme suyu veya havadaki su buharı ile kolaylıkla çözülür ve hidroklorik asit (tuzruhu) oluşur.
    Этот газ легко растворяется в водяном паре или в пожаротушительной жидкости вследствие чего образуется хлороводородная кислота (соляная кислота).
  • Türkçe » Rusça - Teknik Tercüme (Mimarlık)
    Özellikle dış mekana bakan yüzeyde sıcaklık, rutubet, yağış gibi hava şartlarının doğal bir sonucu olarak ortaya çıkan boya ihtiyacı herhangi bir profesyonel boyacı hatta meraklı bir kullanıcı tarafından da ürünle birlikte temin edilen talimatlara uygun hareket etmek şartıyla yerine getirilebilir.
    Потребность в окрашивании, особенно поверхности фасада, возникает по причине воздействия внешних факторов таких как: температура, влажность, осадки и естественный результат погодных условий. Покраска изделия может быть осуществлена как профессиональным маляром, так и любопытным пользователем при условии, что он будет действовать в соответствии с инструкциями, прилагаемыми к изделию.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Merhaba,  2012 yılından itibaren Türkiye'de sözlü ve yazılı çeviriler yapmaktayım. Daha önce Özay Yapı, Dosso Dossi firmaları için ve özel şahıslar için çeviriler yaptım. ekte CV'imi gönderiyorum.  1000 karakter için ücret talebim şu şekildedir:  Rusça metnin konusuna göre 15 tl'den başlamaktadır.  Kazakça ise 20 tl  standart evrak çevirisi diploma ve sertifika 20 tl ve üzeri  Saygılarımla,  Elmira Baimukhambetova 

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum