Korece tercüman - ELIF D.

ELIF D. Hakkında - Korece tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından ELIF D. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip Korece dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil çiftleri
    • Korece » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
    • Türkçe » Korece: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Finansal, Edebi, Turizm, Websitesi

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Erciyes Üniversitesi - Kore Dili Ve Edebiyatı | 201o

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

2017-2018 eğitim ve öğretim yılında değişim öğrencisi olarak bir yıl boyunca Kore'deki Ajou Üniversitesi'nde eğitim aldım.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum