İngilizce tercüman - AHMET Y.

AHMET Y. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından AHMET Y. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Finansal, Edebi, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Boğaziçi Üniversitesi - Ingilizce Öğretmenliği | 2020

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    birinin çalınma veya kaybolması durumunda yeni el terminali tedarik edecek ve oluşan masrafları YÜKLENİCİ' ye fatura edecektir.
    is stolen or lost, GNBI shall provide a new hand terminal and invoice the arising expenses to CONTRACTOR.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (İşletme/Ticaret (genel))
    Yönetim sistemleri ve ilgili talimatlar
    Management systems and related instructions
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    Gelirler, faaliyetlerinden dolayı Şirket'e ekonomik getiri sağlanması olasılığı olduğu ve gelirin güvenilir olarak ölçülebilmesinin mümkün olduğu zaman muhasebeleştirilir.
    Income from operations is recognized when which is likely bring economic benefits to the company and the reliability of revenue is able to be measured.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Eczacılık)
    Firma değişikliği sebebi ile Sağlık Bakanlığından eski ambalaj malzemleri için kullanım onayı alınmış olduğundan dolayı ilgili kutulara basılan karekodlar yeni firma kodu ile basılmıştır.
    Due to company change, QR codes printed on relevant boxes were printed with recent company code, since usage authorization from Ministry of Health was taken for old packaging materials.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Cep telefonu ile herhangi bir arama yapmak veya aramayı cevaplamak için önce araç emniyetli bir şekilde durdurulup park edilecek, görüşme ondan sonra gerçekleştirilecektir.
    In order to have a safe talk or reply a call on the mobile phone, the vehicle shall firstly be stopped safely and parked and then the talk shall be performed.
  • Türkçe » İngilizce - Teknik Tercüme (BT ve telekom)
    IPS sistemi trafik ve protokol anomalilerini tespit edip durdurabildiği gibi imza tabanlı saldırıları da tanıyıp durdurabilmelidir.
    The IPS system must be able to detect and stop signature-based attacks as well as traffic and protocol anomalies.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Teknik ve mühendislik)
    Make sure that electrical power for the Vehicle Positioning Lasers has been isolated.
    Araç Konumlandırma Lazerlerinin elektrik beslemesinin yalıtıldığından emin olun.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    It is available in single and dual slot form factor, offering a range of I/O functionality by XTM (8HP) & Rear I/O extensions.
    XTM (8HP) ve Arka G/Ç uzantıları ile bir dizi G/Ç işlevi sunan tek ve çift yuvalı form faktöründe mevcuttur.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Severe clutch slipping or clutch break
    Debriyaj aşırı kaçırıyor ve debriyaj freni
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    The YD and YS valves are three-way valves for throttling or on-off (flow switching) service with converging (flow mixing) or diverging (flow splitting) flow patterns.
    YD ve YS valfler, akış biçimlerini bir noktaya yönlendirme (akış karıştırma) ya da birbirinden uzaklaştırma (akış ayırma) özellikleriyle kısma veya on-off (akış değiştirme) hizmetlerine yönelik üç-yönlü vanalardır.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Biyokimya)
    Mechanical aids should always be used if a load exceeds recommended weight guidelines, or if you can eliminate or reduce risks.
    Eğer bir yük önerilen ağırlık talimatlarını aşıyorsa, ya da riskleri ortadan kaldırabilecek veya azaltabilecekseniz, her zaman mekanik aletler kullanılmalıdır.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    Preconfigured Microsoft Azure service:
    Önceden yapılandırılmış Microsoft Azure hizmeti:
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    It supports up to 16GB of 1600MHz DDR3 RAM, an onboard 2.5” Serial ATA HDD or SSD, a CFast slot, an onboard NAND flash (optional), and a set of I/O functions routed through the backplane to a unique rear transition module, which contains two/four LAN ports, two DVI ports, two USB 2.0, one P/S2 port and one RS-232 port on the front panel.
    16GB'a kadar 1600MHz DDR3 RAM, yerleşik bir 2.5” Seri ATA HDD veya SSD, bir adet CFast yuvası, yerleşik bir NAND flash (isteğe bağlı) ve arka düzlemden iki/dört adetLAN portu, iki DVI portu, iki USB 2.0, bir P/S2 portu ve ön paneldeki bir RS-232 portu içeren benzersiz bir arka geçiş modülüne yönlendirilen bir dizi G/Ç işlevini destekler.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum