İngilizce tercüman - İBRAHIM Ö.

İBRAHIM Ö. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından İBRAHIM Ö. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 20000 karakter (3200 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 20000 karakter (3200 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Teknik, Hukuki, Akademik, Ticari, Finansal, Edebi, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Anadolu Üniversitesi - Kamu Yönetimi | 2010

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Internet siteleri / 2047-2018
Görev: Serbest yazar

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Makina)
    In 2012, the New Jersey Turnpike Authority began a project to improve safety on the Garden State Parkway, a toll road stretching the entire length of the state.
    2012 yılında New Jersey Paralı Yol Makamı Garden State Parkway isimli eyaleti baştan başa geçen paralı yoldaki güvenliği geliştirmek için bir proje başlattı.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    Easy to clean full-flat, front touch panel IP65 compliant
    Kolay temizlenebilir tam düz, IP65 uyumlu ön dokunmatik panel
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    If you are not arriving within the specified timeframe, please contact Urban Adventures Cappadocia prior to your travels, or immediately upon arrival at your destination.Urban Adventures Cappadocia opening hours are between 08:30 and 17:30, Monday to Sunday.Please be ready at least 10 minutes prior to departure time.
    Belirtilen zaman çerçevesinde ulaşamamanız halinde, lütfen seyahatinizden önce veya varışınızın hemen ardından Urban Adventures Cappadocia'yı arayınız.Urban Adventures Cappadocia çalışma saatleri: Pazartesi - Pazar, 08:30 - 17:30 arasındadır.Lütfen kalkış saatinizden en az 10 dakika önce hazır olunuz.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    To avoid personal injury, keep hands, tools, and other objects away from the disk while stroking the valve.
    Kişisel yaralanmaları önlemek için, vanaya hareket verirken ellerinizi, aletleri ve diğer nesneleri bilyanın uzağında tutun.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Kullanım Kılavuzu)
    Since air is 78% nitrogen and the calibration gas contains significantly less nitrogen than this, the analyzed nitrogen content should typically start high and then decrease as the system is purged with the new gas.
    Havanın %78'i nitrojen olduğundan ve kalibrasyon gazı önemli ölçüde bundan daha azını bünyesinde barındırdığından, analiz edilen azot/nitrojen içeriğinin genelde yüksek olarak başlaması ve sonrasında sistem yeni gaz ile tasfiye edildikçe az olması gerekmektedir.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Söz konusu eğitime ilişkin belgeler iş başlamadan önce GNB'ye sunulması gerekmektedir.
    The certificates pertaining to the subjected trainings should be submitted to GNB before the commencement of the work.
  • Türkçe » İngilizce - Teknik Tercüme (BT ve telekom)
    Portalden giriş yapan mobil müşterilerinin kota kullanımları %80 ve %100 e ulaştığında GSM operatörü kullanıcıya SMS ile bilgilendirme yapmalıdır.
    When the quota usage of mobile customers logging in from the Portal reaches 80% and 100%, the GSM operator must send SMS notification to the user.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    YÜKLENİCİ sözleşme konusu işin ifası için uygun sayı ve nitelikte personel istihdam edecek olup, personelin seçimi, denetimi ve personele talimat verilmesi hususundaki tüm sorumluluk münferiden YÜKLENİCİ' ye ait olacaktır.
    The CONTRACTOR shall employ personnel in adequate number and quality for the performance of the contract work, the responsibility of selecting, auditing the personnel and the issue of giving instruction to the personnel shall severally belong to the CONTRACTOR.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    BSMV, faiz tutarı ile kredinin açılış tarihi ile faiz tahakkuk dönemleri arasında, ödenen taksit içindeki anapara tutarında oluşan kur farkı ve faiz kur farkı toplamı üzerinden tahsil edilir.
    It is collected on the basis of total of BITT, interest amount and exchange difference and interest rate difference arising on the capital amount on the paid installment between the credit extension date and interest accrual periods.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    NAKLİYECİ , her bir araç ürün taşınmasında üçüncü kişilere ve çevreye verilmesi muhtemel zarara karşı Tehlikeli Maddeler ve Tehlikeli Atık Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası yaptırmak zorundadır.
    CARRIER should make out a Compulsory Insurance for Dangerous Substances and Hazardous Wastes per vehicle against any possible damages to third parties and environment during the transport service.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum