İngilizce tercüman - İREM A.

İREM A. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından İREM A. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Izmir Ekonomi Üniversitesi - Mütercim Tercümanlık | 2018

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Zoo Digital / 2018-
Görev: Çevirmen

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Eczacılık)
    On Visits V1 (Week 1), V3 (Week 3), V4 (Week 5), V5 (Week 13), V6 (Week 17), V7 (Week 27) and V8 (Week 39), you will receive enough study drug pens to be able to dose your child once daily until your next visit to the hospital;
    V1 (Hafta 1), V3 (Hafta 3), V4 (Hafta 5), V5 (Hafta 13), V6 (Hafta 17), V7 (Hafta 27) ve V8 (Hafta 39) ziyaretlerinde, hastaneye bir sonraki ziyaretinize dek çocuğunuzu günde bir defa dozlamanızı sağlamaya yetecek kadar çalışma ilacı kalemini teslim alacaksınız.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Tekstil)
    Popular style at reduced price (15-20% below US Polo)
    İndirimli fiyatta popüler tarz (US Polo'nun %15-20 altı
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Makina)
    Details of the supplier of the safety data sheet:
    Güvenlik veri formu tedarikçisinin detayları:
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    Optional Bluetooth, RFID inner WLAN module, Li-ion battery pack, and auto-focus 5MP camera
    İsteğe bağlı Bluetooth, RFID iç WLAN modülü, Li-ion batarya paketi ve otomatik odaklama 5MP kamera
  • İngilizce » Türkçe - Hukuki Tercüme (Yönetmelik)
    Must be made without either ethylene-propylene co-polymer or synthetic colors.
    Ya etilen-propilen kopolimeri ya da sentetik renklendiriciler olmadan üretilmiş olmalıdır.
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Eczacılık)
    For this study it will be done to exclude the presence of so-called Turner's syndrome, a condition where one of the two X chromosomes in girls is missing.
    Bu çalışmada, Turner sendromu olarak adlandırılan ve kızlarda bulunan iki X kromozomundan birinin kayıp olduğu durumu dışlamak için yapılacaktır.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    See the most interesting stations with extravagant Soviet-era architecture and hear the history surrounding the metro stations from your expert guide.Widely praised as one of Stalin's finest architectural achievements, Moscow's subway was created to symbolize his rising regime and a recognized empire.
    Sovyet dönemi mimarisinin yapıları olan en ilginç istasyonları görün ve etrafındaki metro istasyonlarının hikayesini rehberinizden dinleyin. Stalin'in en büyük mimari başarılarından biri olarak adlandırılan Moskova metrosu onun yükselen rejiminin ve imparatorluğunun sembolü olarak inşa edilmiştir.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum