İngilizce tercüman - IREM P.

IREM P. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun yeminli tercümanlarından IREM P. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • Türkçe » İngilizce: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Hukuki

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Istanbul Bilgi Üniversitesi - Hukuk | 2013
Yüksek Lisans: Queen Mary University Of London - Msc Law And Finance | 2017

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

yarsuvat law firm / 2013-2014
Görev: stajyer

EY Turkey / 2015-106
Görev: avukat

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    BOTAŞ Marmara Ereğlisi LNG Terminali'nden, EGEGAZ Aliağa LNG Terminali'nden veya GNBI'nin bildireceği Dolum Üniteleri'nden, GNBI'nin bildireceği alıcılara ve Tahliye Üniteleri'ne, (MÜŞTERİ olarak anılacaktır) miktarı GNBI opsiyonunda olmak üzere LNG (Sıvılaştırılmış Doğal Gaz) nakline uygun LNG Taşıma araçları ile, taşınmasıdır.
    The scope of the contract is transportation of LNG (Liquefied Natural Gas), amount of which is at sole option of GNBI, by means of LNG transport vehicles eligible for LNG freight, from BOTAŞ Marmara Ereğlisi LNG Terminal, EGEGAZ Aliağa LNG Terminal or Filling Units (hereinafter referred to as ''CUSTOMER'') to be specified by POGİ to the recipients and Discharge units to be specified by POGİ.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Temmuz 2014 itibariyle endeks değerleri Ankara'da (Endeks Değeri:
    As of July, index values are above 100 in Ankara (Index Value: 149)
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (İşletme/Ticaret (genel))
    SADECE ÇÖP VE ATIK ARACLARI İÇİN AYRILMIŞTIR.
    IS ALLOCATED ONLY FOR GARBAGE AND WASTE TRUCKS.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Eczacılık)
    OD-2014-02-024 nolu OD'ye bağlı olarak 30/01/2014 tarihinde tablet baskısına başlanan 20140100374/0003 nolu AİRCOMB 5/10 mg FTB ürününün tablet baskıya geçiş süresi üretim planı nedeniyle 3 günü geçmiştir.
    Pursuant to OD no. OD-2014-02-024, Tablet compression transition period of the product, AİRCOMB 5/10 mg FTB with control/charge no. 20140301467/0010, tablet compression of which was started on 30/01/2014, went beyond 3 days due to production schedule.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Bu yöntem sonucu bulunan değerler tamamen tarafımızdan mevcut imar durumuna göre geliştirilmiş simülasyon projeye ilişkin olup, farklı bir projenin uygulanması durumunda bulunacak değer farklı olabilir.
    Values produced by this method are completely implicit to the project we prepared, and values that would be found in case of implementing another project might be different.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Hukuk ve finans üzerine master programımı Londra'da tamamladım.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum