Arapça tercüman - NURIYE D. D.

NURIYE D. D. Hakkında - Arapça tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından NURIYE D. D. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip Arapça dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • Arapça » Türkçe: 8000 karakter (1280 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Ticari

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Istanbul Üniversitesi - Arap Dili Ve Edebiyatı | 2018

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Arapça » Türkçe - Ticari Tercüme
    Sektörün önde gelen inşaat şirketlerinden biri olarak kabul edilen firmamız, Türkiye'nin %100'ü halka açık tek gayrimenkul şirketi olma özelliğini taşıyor.
    يتم الاعتراف بشركتنا من احد اكثر الشركات المتقدمة في قطاع الانشاءات، وتتمتع الشركة بكونها اول شركة مفتوحة للاستثمار الشعبي بنسبة 100% في تركيا.
  • Arapça » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    İçeriğindeki beyaz çiçekler ve bal notaları, parfüme baştan çıkarıcı bir etki kazandırıyor.
    الزهور البيضاء في محتواه وروائح العسل، تعطي العطر تأثيرا يثير الانتباه من البداية.
  • Arapça » Türkçe - Ticari Tercüme
    Şirketinin en büyük yatırımı olan SSS Textile mills Sudanın Medeni şehrinde toplam 550.000 m2 lik bir araziye kurulu, Hasahisa ve civar diğer lokasyonlardaki işletmeleri ile toplamda 85.000 m2 lik bir kapalı alanda , 3100 kişi istihdam edilerek askeri endüstriyel entegre komplex olarak hizmet vermektedir.
    وتعمل الشركة كمجمع متكامل للصناعات العسكرية, مساهمة فى توظيف 3100 شخصاً. تمتلك SSS Textile Mills فى هيكلها على مصانع لخيوط الطرف المفتوح وبكرات الخيط والخياطة والحياكة والصباغة والتجهيز.
  • Arapça » Türkçe - Teknik Tercüme (Elektrik mühendisliği)
    Alüminyum eloksallı gövde içerisindeki ledlertalep edilen uzunluğa göre üretilebildiğinden küçük kullanım alanlarında rahatlıkla uygulanabilmekte ve tercihe göre önüne opal ya da şeffaf difüzör eklenebilmektedir.
    وبما انه يوجد إمكانية في انتاج الـ LED الموجودة في داخل جذع الالمنيوم المؤكسد على حسب الطول المطلوب يتم تطبيقها بكل اريحية في أماكن الاستخدام الضيقة ويتم إضافة ناشر اوبال او شفاف وذلك على حسب الرغبة.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Öğrenci değişim programıyla bir dönem Cezayir'de okudum. Şu an Ürdün'de yaşıyorum.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum