İngilizce tercüman - SEDA E. Ş.

SEDA E. Ş. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun yeminli tercümanlarından SEDA E. Ş. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 40000 karakter (6400 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 35000 karakter (5600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Ticari

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Abant Izzet Baysak Üniversitesi - Ingilizce Öğretmenliği | 2018

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Lise /
Görev: İngilizce Öğretmeni

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Biyokimya)
    Uncomfortable with first contact
    İlk karşılaşmada rahatsız oluyor
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Walk through the amazing underwater tunnel and learn a little about the colorful inhabitants12:30 - Seahorse TalkJourney to the Seahorse Temple and learn fascinating facts about these mysterious fish13:00 - Rainforest Talk & FeedFrom Terrapins to Catfish to Piranhas.
    Muhteşem sualtı tünelinden yürüyün ve renkli sakinleri hakkında biraz bilgi edinin.12:30 - Denizatı hakkında bilgi vermeDenizatı Tapınağına gidin ve bu gizemli balıklar hakkındaki çok ilginç gerçekleri öğrenin.13:00 - Yağmur ormanı hakkında konuşma & Su kaplumbağalarınıKedi balıklarını, Piranhaları besleyin.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    The inside surface of the cage or cage/baffle assembly (key 3), or cage retainer (key
    Valf tapasının kusursuz çalışması ve piston halkalarıyla (6) sızdırmazlık sağlamak için muhafaza ya da muhafaza/bölme grubu (3) ya da muhafaza tutucunun (31) iç yüzeyi
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Biyokimya)
    Clean the ball feeder on a regular basis.
    Besleme topunu düzenli olarak temizleyin.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    Together with software compensation andlinearization, every thermocouple type can be accommodated.Due to its special PCB layout, you can install passive components to construct your own signal-conditioning circuits.
    Yazılım kompanzasyonu ve linearizasyonu ile birlikte her bir termokupl tipi kullanılabilmektedir. Özel PCB düzeni sayesinde, kendi sinyal koşullandırma devrelerinizi oluşturmak için pasif bileşenleri yükleyebilirsiniz.
  • Türkçe » İngilizce - Websitesi Tercümesi (Ürünler ve kataloglar)
    Bu araç zaten havuz araç olarak tanımlanmıştır.
    This vehicle has already been defined as a pool vehicle.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Rabobank A.Ş.'nin vermiş olduğu teminat mektupları ve elde ettiği komisyon gelirinin detayı aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.
    The letters of guarantee and the generated commission income .are provided in detail on the table below
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Bunun yanında tarıma dayalı sanayi de göze çarpmaktadır.
    In addition, industry is also attractive.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Ulusal ve uluslararası sörf, yelken ve kürek müsabakalarının yapıldığı Sapanca Gölü bu organizasyonlarla sportif amaçlı çok sayıda ziyaretçi çekmektedir.
    Hosting national and international tournaments of surfing, sailing, and rowing, Sapanca draws many guests due to such sports organizations.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme
    Tip 1 DM grubunun non-dominant tarafında yazı yazma, tavla taşı dizme ve büyük hafif objeleri atlatma süresi de kontrol grubuna göre anlamlı ölçüde uzun bulundu.
    Durations of writing, arranging backgammon checkers and leaping big light objects in the non-dominant side of the Type 1 DM group were also found to be significantly longer than those of the control group.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    10.4 Aşırı/fazla yüklemeye ilişkin, cezalar YÜKLENİCİ tarafından ödenir.
    10.4 Penalties for overloading shall be paid by the CONTRACTOR.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    YÜKLENİCİ tarafından kesinlikle istiap haddi üzerinde veya Karayolu Trafik Yönetmeliğinde belirtilen azami yüklü ağırlığı geçecek şekilde yükleme talep edilmeyecektir.
    CONTRACTOR shall, by no means, claim loading that exceeds the load capacity or gross vehicle weight speficifed in Road Traffic Regulation.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum