İngilizce tercüman - BEHÇET K.

BEHÇET K. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından BEHÇET K. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 40000 karakter (6400 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 30000 karakter (4800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Ticari

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Hacettepe Üniversitesi - Mütercim-Tercümalik | 2018

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    Intelligent vehicle power management system for ignition on/off delay, wake-up event control, system health monitoring, and diagnostics functions
    Ateşleme açık/kapalı/geciktirme, uyanış olay denetimi, sistem işleyişi izlemesi ve tanılama fonksiyonları için akıllı araç gücü yönetimi sistemi
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Biyokimya)
    Uses rigorous logic and methods to solve difficult problems with effective solutions; probes all fruitful sources for answers; can see hidden problems; is excellent at honest analysis; looks beyond the obvious and doesn't stop at the first answers.
    Zorlu problemleri etkin çözümlere ulaştırmak için mantık ve sert metodlar kullanıyor; yanıtlar için tüm verimli kaynakları derinlemesine inceliyor; gizli sorunları görebiliyor; dürüst analizde harika; görünenin arkasına bakıyor ve ilk yanıtları aldığında durmuyor.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Kullanım Kılavuzu)
    As with values, an asterisk indicates calculation modes you can change.
    Değerlerin yanındaki yıldız, hesaplama modunu değiştirebileceğinize işaret eder.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    IPMI 2.0-compliant management with reliability and security enhancements
    Güvenilirlik ve güvenlik geliştirmeleri ile IPMI 2.0 uyumlu yönetim
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    If the valve plug will not slide through the seat ring retainer and bushing assembly, then the valve plug and stem assembly and the seat ring retainer and bushing assembly must be removed together.
    Eğer valf tapası, yuva halkası sabitleyicisi ve burç tertibatı içerisine kaymayacaksa, bu durumda valf tapası ve mil tertibatı ve yuva halkası sabitleyicisi ile burç tertibatı birlikte sökülmelidir.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    Gayrimenkul Satışları Atölye / Ofis
    Real Estate Sales Workshop/Office
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Radyografisi çekilen her kaynağa bir tanıtım numarası verilecek ve bu numara ilgili filmde ve boru donanımı resminde gösterilecektir.
    An identification number shall be given to every weld whose radiograph is taken and this number shall be showed in the related film and the piping picture.
  • Türkçe » İngilizce - Teknik Tercüme (Makina mühendisliği)
    Elektrik, su, doğalgaz, çevre temizlik vergisi, stopaj kiracıya aittir.
    Electric, water, natural gas, environmental cleaning gas, stoppage belong to the tenant.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Yasal sürüş süreleri, dinlenme süreleri ve hız limitlerine kati uyum, YÜKLENİCİ'nin yükümlüğündedir.
    It is under the responsibility of CONTRACTOR to strictly comply with legal driving periods, resting durations and speed limits.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    Şirketin satışını gerçekleştirdiği projelere ilişkin sözleşme şartları yukarıda açıklanan durumlara uyduğunda hasılat ve maliyet finansal tablolara yansıtılmaktadır.
    When the Company's sold projects situation comply with the conditions of the agreement described above, the revenue and costs are recognized in the financial statements.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    YÜKLENİCİ, çalıştırdığı personel için 4857 Sayılı İş Kanunu, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu ile ilgili yönetmeliklerinde 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortaları Kanunu ve diğer mevzuatta öngörülen çalışma koşullarını sağlamak, gerekli araç ve ekipmanı temin etmek, mevcut tüzük ve yönetmeliklere göre işverence alınması gereken, iş sağlığı ve iş güvenliği tedbirlerini, bizzat almakla yükümlüdür.
    CONTRACTOR is personally liable to ensure work conditions anticipated in Labor Act No.4857 Occupational Health and Safety Law No. 6331 and applicable regulations Social Insurances and General Health Insurances Law No. 5510 and other legislation for the employed personnel, provide required vehicles and equipment, and take occupational health and occupational safety measures to be taken by the employer pursuant to current codes and regulations.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum