İngilizce tercüman - ZEYNEP A.

ZEYNEP A. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından ZEYNEP A. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • Türkçe » İngilizce: 10000 karakter (1600 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Ticari

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Izmir Ekonomi Üniversitesi - Uygulamalı Ingilizce Ve Çevirmenlik | 2019

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Boyalık Beach Hotel Çeşme / Nisan-Eylül 2013
Görev: Önbüro/Resepsiyonist (Stajyer)

Smyrna Tercüme Bürosu / Haziran-Ağustos 2017
Görev: Stajyer Çevirmen

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Sonrasında 31.12.2014 tarihinden sözleşme süresi sonuna kadar 1 (bir)'er yıllık periyotlar halinde Aylık Kira Bedelinin %100'üne yıllık ÜFE(Üretici Fiyat Endeksi) endeksi değişimine göre güncellenecektir.
    Afterwards, it will be updated according to annual PPI index (Producer Price Index) to 100% of Monthly Rental Value in 1 (one) month period from 31/12/2014 up to the end of term of the contract
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    Likiditasyon Kaybı ve Satış Giderleri
    Liquidation Loss and Selling Expenses
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    Teknik Hizmet ve Yönetim Hizmet Giderleri (-)
    Technical Services and Management Services Expenses (-)
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Nakliye işinde kaza veya çalınma durumları olursa, YÜKLENİCİ, sözlü olarak hemen GNB dolum ve tahliye ünitelerine ve GNB Ulaştırma Müdürlüğü, Sigorta Birimine ve SEÇ Müdürlüğüne haber verecek ve daha sonra,
    In case of accident or burglary in transportation transaction, CONTRACTOR, shall immediately give information, orally, to GNB filling and discharging units and GNB Transportation Management, Insurance Department and HSE Management, and then,
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Alınması planlanan hizmet/ürünün dışarıdan tedarik edilmesinden kaynaklanan risklerin belirlenmesi amacıyla ''Ürün Hizmet Değerlendirme Anketi'' BT Sorumlusu ve Sözleşme Sorumlusu tarafından doldurulur.
    In order to identify the risks resulting from service/product planned to be outsourced, “Product Service Assessment Evaluation” is filled in by IT Officer and Contract Officer.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Eczacılık)
    RAF NUMUNESİ KONTROL SONUÇLARI 39
    CONTROL RESULTS OF SHELF SAMPLE 39
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    – Shangai Şubesine Türkiye'de ya da Türkiye dışında bulunan Türk menşeili müşterileri hakkında vermiş olduğu danışmanlık hizmetleri aşağıdaki gibidir;
    - The consulting services offered to the customers, whose country of origin is Turkey and who reside in or out of Turkey, in Shangai Branch are stated below;
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Tehlike tanımlama ve değerlendirme sürecinin tam sorumlulukla birlikte uygun ve uygulanabilir önleyici ve azaltıcı eylemlerle uyumunun sağlanması.
    Ensuring the compliance of danger identification and evaluation procedure in full responsibility with proper and practicable preventive and minimizing actions
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Rabobank A.Ş'nin 2015 yılında ticari işlem gerçekleştirmiş olduğu yurtdışında mukim ilişkili kişilere ait bilgiler aşağıdaki tabloda özetlenmiştir:
    Rabobank Inc.'s information concerning the persons residing abroad with whom the Bank carried out commercial operations in 2015 :
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Jinekoloji)
    Gebeliği önleme başarısı % 70-80'dir.
    The success of preventing pregnancy is 70-80%.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Değerlemeye konusu 13 parsel numaralı taşınmazın 3 tarafı yol ile çevirili olup taşınmazın kuzeyinde Korozman Caddesi, Doğusunda Yaşar Doğu Caddesi,batısında,377 ada 14 parsel , güneyinde ise Baştaş Beton Parke İmalathanesi bulunmaktadır.14 parsel numaralı taşınmazın kuzey doğu ve güneyinde 477 ada 13 nolu parsel,batısında TCDD yükleme istasyonu ve yapımı tamamlanmış olan imar yolu bulunmaktadır.
    The real estate at Layout 13 subject to the appraisal is surrounded on three sides by roads and by Korozman Street in the north, Yasar Dogu Street in the east, Block 377 Layout 14 in the west and Bastas Concrete Parquet Manufacturing Plant in the south. The real estate at Layout 14 is surrounded by Block 377 Layout 13 in the north-east and south, loading station of TCDD and completed zoning road in the west.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum