İngilizce tercüman - HANDI C. A.

HANDI C. A. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından HANDI C. A. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 20000 karakter (3200 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 30000 karakter (4800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Hukuki, Turizm, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Gazi Üniversitesi - Hukuk Fakültesi | -

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    TCH provides alarm modules for CPCI peripheral boards with a proprietary form factor Chassis Management Module (CMM) to centralize management and alarm notification for system power supplies/ fans and single board operation status
    TCH, sistem güç kaynakları/fanlar ve tek kartlı işletim durumu için yönetim ve alarm bildirimini merkezileştirmek için özel bir form faktörü Kasa Yönetim Modülüne (CMM) sahip CPCI çevresel kartlar için alarm modülleri sunar.
  • İngilizce » Türkçe - Hukuki Tercüme (Yönetmelik)
    (2) Chlorine materials—For pre-harvest use, residual chlorine levels in the water in direct crop contact or as water from cleaning irrigation systems applied to soil must not exceed the maximum residual disinfectant limit under the Safe Drinking Water Act, except that chlorine products may be used in edible sprout production according to EPA label directions.
    (2) Klorlu maddeler - Hasat öncesi kullanım için, doğrudan ürünle temas halinde olan ya da toprağa uygulanan sulama sistemlerinin temizlenmesinden kaynaklanan su içindeki artık klor seviyeleri, Güvenli İçme Suyu Kanunu'nda öngörülen azami kalıntı dezenfektan sınırını aşmayacaktır, istisna olarak, EPA etiket talimatları gereğince yenilebilir filiz üretiminde klorlu ürünler kullanılabilir.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    PEPs potentially represent higher risk because they either are in a position to exert undue influence on decisions regarding the conduct of
    SNSK'ler potansiyel olarak daha yüksek risk teşkil etmektedir, çünkü ya özel sektör tarafları tarafından işin yürütülmesine ilişkin kararlarda nüfuzu kötüye
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Tarih, münakale, kredi vadesi uzatımı/ temdit gibi işlemler için, münakale işlemi otomatik olarak yapılır.
    Transfer transaction is made automatically for transactions such as date, transfer, credit term extension/prolongation.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Çalışma tamamlandıktan sonra çalışma ortamının emniyetli, tertipli ve uygun şekilde teslim edilmesini sağlamak.
    To ensure the work site is handed over safely, orderly and properly after the work is completed.
  • Türkçe » İngilizce - Diğer / Genel
    3.c) Firma hangi malzemeyi kullanacağı bilgisini vermelidir.
    3.c) Company must provide information about the materials to be utilized.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    Makul değer, zorunlu satış veya tasfiye gibi haller dışında, bir finansal aracın cari bir işlemde istekli taraflar arasında alım satıma konu olan fiyatını ifade eder.
    Fair value, refers to the price of a financial instrument subject to trading except as a forced sale or liquidation in a current transaction between willing parties.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Bu prosedür, kurumsal ve ticari segmentte yer alan müşterilere tahsis edilmiş olan “nakit kredilerin” kullandırılmasına yönelik uygulamaları kapsamaktadır.
    This procedure covers the practices intended for extension of “cash credits” allocated to clients within corporate and commercial segment.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Anti-statik ayakkabı ve kıyafetler giyiniz.
    Wear antistatic shoes and clothes.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Eczacılık)
    TOPLANTI BAŞLANGIÇ - BİTİŞ SAATLERİ :
    START - END HOURS OF THE MEETING
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Taşınmaza ait imar durumu haritası
    Zoning status map of the real estate
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (İşletme/Ticaret (genel))
    Kirli tabakların, çatal kaşık takımlarının ve kullanılmış ürünlerin hastanın yemeğini bitirmesini takiben en geç 10 (on) dakika içinde kaldırılması,
    Removing the dirty plates, cutlery and other used products in a maximum of 10 (ten) minutes after the patient finishes the meal,

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Polis Kolejinde Haftada 17 saat uygulamalı İngilizce dersi gördüm 3 sene boyunca Almanyada 1 yıl kaldım

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum