Arapça tercüman - ULUÇ I.

ULUÇ I. Hakkında - Arapça tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından ULUÇ I. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip Arapça dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • Arapça » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Finansal

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Kırıkkale Üniversitesi - Arapça Mütercim Tercümanlık | 2021

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Arapça » Türkçe - Finansal Tercüme (Muhasebe)
    İlk Yönetim Kurulu Üyesi olarak 3 yıllığına aşağıdakiler seçilmiştir;
    تم إنتخاب الأسماء أدناه كأعضاء مجلس إدارة لمدة 3 سنوات
  • Arapça » Türkçe - Finansal Tercüme (Muhasebe)
    Şirketin Unvanı Kent Atm Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi dir.
    الإسم التجاري للشركة: شركة كينت إي تي إم للبناء والعقارات التجارية الصناعية المساهمة
  • Arapça » Türkçe - Finansal Tercüme (Muhasebe)
    Konuları ile ilgili olarak gayesini gerçekleştirmek üzere menkul ve gayri menkuller almak satmak, kiralamak, kiraya vermek, tamir ve tadil etmek gayrı menkuller üzerinde alacakları lehine rehin ve ipotek tesis etmek, ipotekleri fekh etmek, bunlar üzerinde her türlü işlem ve tasarrufla bulunmak.
    تأجير وإستئجار و بيع وشراء العقارات المنقولة وغير المنقولة و إصلاحها وترميمها ورهن وفك رهن للمستحقات حول العقارات وإتخاذ كافة أنواع الأعمال والتدابير لتحقيق الغاية المرتبطة بإختصاصات الشركة.
  • Arapça » Türkçe - Finansal Tercüme (Muhasebe)
    Şirkete ait ilanlar, Türk Ticaret Kanununun 35 inci maddesinin dördüncü fıkrası hükmü saklı kalmak kaydıyla şirket merkezinin bulunduğu yerde çıkan bir gazete ile en az onbeş gün önce yapılır.
    يتم إجراء الإعلانات العائدة على الشركة قبل خمسة عشر يوما كحد أدنى في جريدة تصدر في مكان تواجد مركز الشركة وذلك دون الإخلال بأحكام الفقرة الرابعة من المادة 35 من القانون التجاري التركي.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum