İngilizce tercüman - FATIH M. K.

FATIH M. K. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından FATIH M. K. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 25000 karakter (4000 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 25000 karakter (4000 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Finansal, Websitesi

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Çukurova - Ingilizce Öğr | 2018

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Mühendislik (genel))
    2 Rehau - 1.3 mm high gloss - blue
    2 Rehau - 1,3 mm çok parlak - mavi
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Makina)
    Cut the patch in a square shape 100 mm longer than the cut length.
    Yamayı kesikten 100 cm daha uzun olarak kare şeklinde kesin.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    Safetydata andcan be usedup to SIL 4 (551/TÜV)-SIL 3 (553/EXIDA)
    Güvenlik verisine sahip olup, SIL 4 (551/TÜV)-SIL 3 (553/EXIDA)'ya kadar kullanılabilmektedir.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Disneyland® Paris 1 Day 2 Park Mini Ticket provides admission to both Disneyland® Park and Walt Disney Studios® Park for one (1) day during low season only (click View Additional Info for calendar)
    Disneyland® Paris 1 Gün 2 Park Mini Bileti sadece düşük yoğunluklu sezonlarda hem Disneyland® Park hem de Walt Disney Stüdyoları® Parkına bir (1) günlük kabul sağlar (Takvim için İlave Bilgileri Görüntüle linkine tıklayın)
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    S31600 chrome coated 11B1155X012
    S31600 krom kaplama 11B1155X012
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Pazarlama, reklam ve halkla ilişkiler)
    3D - R C A for old and new concept to put on the steps of the podiums
    Eski ve yeni konsepte uygun, podyumların basamaklarına yerleştirilecek 3D - R C A
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Four des navettes, Navettes des Accoules, Cure gourmande and La Maison du Pastis Discounted price : sightseeing tour by open-deck coach, the Festival of Marseille in July (music, dance), original productions of the Carpe Diem theatre, the National Theatre La Criee, the Gymnase Theatre, the Opera of Marseille, Station Alexandre, le Silo, the international fair of Marseille, Le château de la Buzine, Theater Nono.10% discount for boat excursions with Compagnies Maritimes Calanques10% discount for a Ride in TUK TUKReduced rate for a return ticket with the airport shuttle bus Please note, museums are closed on Mondays
    Four des navettes, Navettes des Accoules, Cure gourmande ve La Maison du Pastis İndirimli fiyat : Üstü açık otobüsle turistik yerlere gezi, Temmuz'da Marsilya Festivali (müzik, dans), Carpe Diem tiyatrosunun orijinal prodüksiyonları, Ulusal Tiyatro La Criee, Gymnase Tiyatrosu, Marsilya Opreası, Alexandre İstasyonu, le Silo, Marsiya Uluslararası Furaı, Le château de la Buzine, Nono Tiyatrosu.Compagnies Maritimes Calanques ile %10 indirimli tekne gezintisiTUK TUK'a %10 indirimle binmeHavaalanı otobüsü ile dönüş bileti için indirimli fiyat Lütfen dikkat, müzeler Pazartesi günleri kapalıdır
  • Türkçe » İngilizce - Teknik Tercüme (BT ve telekom)
    Bu yuvalara 1000 BASE-LX/LH, 1000 BASE-SX ve 1000 Base-T arayüzleri takılabilmelidir.
    In these ports; 1000 BASE-LX/LH, 1000 BASE-SX and 1000 Base-T interfaces would be connected.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme
    Çalışmamızda da diabetik çocuk hastalarımızla kontrol grubu karşılaştırıldığında Tip 1 DM'li çocukların bilateral 2. ve 3. parmak eklem hareket açıklığı istatistiksel olarak düşük bulundu.
    In our study, comparing our children patients with diabetes with the control group, the range of motion for bilateral 2nd and 3rd fingers in children with Type 1 DM was found to be statistically low.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Her gözün üzerinde, dışarıdan görülebilecek şekilde, göz kapasiteleri doğru olarak (litre cinsinden), gece de görülebilecek şekilde (koyu fon üzerine açık renkle) yazıyor olmalıdır.
    On each compartment, compartment capacities should be marked accurately (in liter), as it can be seen from outside and at night as well (with light color on dark background).
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Eczacılık)
    Stabiliteye Alınan Seri Kontrol No/Şarj No
    Series Control Nr. / Charge Nr. taken to Stability
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    İşyerinde daha önce yaşanmış olan büyük endüstriyel kazalar ile ilgili bilgiler
    Information on major industrial accidents encountered in the workplace previously
  • Türkçe » İngilizce - Teknik Tercüme (BT ve telekom)
    Internet Erişim Uygulaması, kullanıcıların kendilerine ait Internet erişim servisini durduma ve başlatma özelliğine sahip olmalıdır
    The Internet Access Application must have feature to stop and start the Internet access service belonging to the users themselves.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum