İngilizce tercüman - AHMET Ç.

AHMET Ç. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından AHMET Ç. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 30000 karakter (4800 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 30000 karakter (4800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Ticari

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Cumhuriyet Üniversitesi - Ing.Dili Ve Edebiyatı | 2018

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

enar otel / 2012-2013
Görev: resepsiyonist

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Yakıt tankının bağlantı boruları kesinlikle sağlam ve sızdırmaz olmalıdır.
    Connection pipes of fuel tank should definitely be firm and leak-proof.
  • Türkçe » İngilizce - Teknik Tercüme (BT ve telekom)
    Tüm EN'ler IEEE 802.1x authentication desteğine sahip olmalıdır.
    All ENs must have support for IEEE 802.1x authentication.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Bölüm çalışmalarının etkin bir şekilde yürütülüp gerçekleştirilmesi için gerekli düzeyde sorumluluk ve yetkiyi astlarına devretmek, iş dağılımında denge ve esneklik sağlamak, bu amaçla kadrosunun işbölümünü ve çalışma düzenini belirlemek, alt grupları izlemek ve koordine etmek.
    To delegate his/her powers and responsibilities to his/her junior to the extent of necessary in order to ensure the department's operations are carried on smoothly and effectively; to ensure balance and flexibility in work distribution; to determine the work-division and work-schedule of his/her team; to monitor and to coordinate the subteams.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    İş Güvenliği Uzmanı Sözleşmesi ve Sertifikası, İşyeri Hekim Sözleşmesi ve Sertifikası, OSGB Sözleşmesi ve Yetki Belgesi mevcut mu?
    Are there Contract and Certificate of Occupational Safety Specialist, Contract and Certificate of Occupational Physician and Authorization Certificate?
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Dolum esnasındaki döküntü veya saçıntının daha rahat toplanması veya yukarıda biriken yağmur veya yıkama sularının tahliyesi için tankerin arkasına bir tahliye hortumu ve hortumun ucuna da vana monte edilecektir.
    In order to better accumulate spoils and spillage during top filling or discharge rain-water or wash-water accumulated on the top, a draining hose will be assembled at the back of the tanker and a valve shall be installed on the edge of the hose.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Venturing through Holland's countryside, visit Volendam, Marken, Edam and Zaanse Schans for guided walking tours and free time.
    Hollanda'nın kırsal kesimlerinde macera yaşayarak, rehber eşliğindeki yürüyüş turları ve serbest zaman için Volendam, Marken, Edam ve Zaanse Schans'ı ziyaret edin.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    ASTM A351 Gr CF8M Stainless Steel
    ASTM A351 Gr CF8M Paslanmaz Çelik
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    You might wish to take a stroll through the castle's lovingly tended gardens, where archery, falconry and jousting take place in the summer months.
    Ayrıca kalenin, yaz aylarında okçuluk, şahinle avlanma ve düelloların yapıldığı, sevgiyle bakılan bahçelerinde gezinebilirsiniz.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Reputedly built on the spot where Zeus' eagles collided when they were released from opposite ends of the earth, the ancient town is littered with intriguing monuments from this fascinating period of history.After meeting your guide in Athens, hear tales about the ancient Greeks and their lives in Delphi while traveling to the town by luxury minivan.
    Rivayete göre Zeus'un kartalları yeryüzünün uçlarından serbest bırakıldığında çarpışmıştır ve antik kent tarihinin bu büyüleyici dönemi ilginç anıtlar ile doludur. Atina'da rehberiniz ile tanıştıktan sonra, lüks minibüs ile şehre doğru seyahat ederken eski Yunanlıların Delphi yaşamları hakkında hikayeler dinleyeceksiniz.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Includes any products that can be described/observed as a game supported by a power source, specifically designed for game playing and typically intended as a recreational activity.
    Genellikle bir rekreasyon aktivitesi olarak düşünülen özellikle oyun oynamak için tasarlanmış elektrikli, ve tipik olarak rekreasyon aktivitesi olarak tarif edilebilecek/görülebilecek ürünleri kapsar.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum