İngilizce tercüman - CIVAN D.

CIVAN D. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından CIVAN D. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 30000 karakter (4800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Marmara Üniversitesi - Ingilizce Öğretmenliği | 2017

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Just English / 2013-2014
Görev: Stajyer Öğretmen

İstanbul Dil Akademisi / 2014-2015
Görev: Öğretmen

Dilko English / 2016-
Görev: Öğretmen

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Teknik ve mühendislik)
    The Control Module has an integrated keypad and is mounted on the front of the Inverter Panel, above the Door Release Switch.
    Kontrol Modülünün dahili bir tuş takımı vardır ve Envertör ,Panelinin önüne, Kapı Bırakma Anahtarının üstüne monte edilmiştir.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    Because some valve body/trim material combinations are limited in their pressure drop and temperature range capabilities, do not apply any other conditions to the valve without first contacting your NSR Process Management sales office.
    Bazı valf gövde/iç aksam malzeme kombinasyonları basınç düşüşü ve sıcaklık aralığı özellikleri bakımından sınırlamalara tabi olduğundan, ilk olarak NSR Süreç Yönetim satış ofisinize danışmadan valfi başka koşullara tabi tutmayın.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    The alarm deactivates the warning FM1273 Pit Blade Encoder Diff 1-2 Warn.
    Bu alarm FM1273 Pit Blade Encoder Diff 1-2 Warn uyarısının etkinliğini kaldırır
  • İngilizce » Türkçe - Hukuki Tercüme (Yönetmelik)
    (2) Refrain from making false or misleading claims about its accreditation status, the USDA accreditation program for certifying agents, or the nature or qualities of products labeled as organically produced;
    (2) Kendi akreditasyon statüsüne, sertifikasyon kuruluşlarına yönelik USDA akreditasyon programına ya da organik ürün etiketi taşıyan ürünlerin niteliğine veya özelliklerine dair yanlış veya yanıltıcı beyanlarda bulunmaktan kaçınmalıdır;
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Biyokimya)
    WRAS approval number for Backflow Prevention 1502301
    Geri Akış Önlemeye yönelik WRAS onay numarası 1502301

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

2016 yılı Haziran ayı ile Kasım ayı arasında Amerika'da kaldım. Kaldığım süre içerisinde 2 buçuk ay çalışıp geri kalan sürede gezme fırsatı buldum. Bu sürecin tamamında tek başıma olduğum için, kendimi ifade etme ve insanlarla ilişki kurma konusunda oldukça olumlu bir deneyim oldu bu benim için. Gitmeden önceki İngilizce bilgim zaten kolaylıkla anlayabileceğim kadar vardı. Fakat orada zaman geçirdikçe çok daha akıcı hale geldim.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum