İngilizce tercüman - GÜLIN Ö.

GÜLIN Ö. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından GÜLIN Ö. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Finansal, Edebi, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Uludağ Üniversitesi - Ingilizce Öğretmenliği | 2007

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Sürece girdi olarak mühendislik dokümanları (yani P&ID, tek satırlı şema, vb.) gereklidir.
    Engineering documents as an income for the process (that is P&ID, single lined scheme, etc.) are required.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Bu tablo incelendiğinde çalışanların hangi işlemler ile yükleneceği ve hangi işlemden saatte ne kadar yapacağı ve eleman doluluk düzeyi net olarak görülebilmektedir.
    By analyzing this table; which actions to be performed by employees, how many items per hour to be actioned and occupancy levels of the personnel can be clearly seen.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Arka sayfada akış dilimlerinde gösterildiği gibi dikim bölümünde ön hazırlıklar, banttaki işlemler ve bant sonrası işlemler yapılır.
    As shown in the back page; the flow zone preparation in the sewing section, band operations and after band operations are carried out.
  • Türkçe » İngilizce - Diğer / Genel
    11x2=22saat 8,5x4=34saat 22+34=56 56-45=11 saat (haftalık fazla çalışma)
    11x2=22 hours 8,5x4=34 hours 22+34=56 56-45=11 hours (weekly overtime working)
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    - Azamî riskin teminat, vs ile güvence altına alınmış kısmı
    - Portion of the maximum risk secured by colleteral
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (İşletme/Ticaret (genel))
    Diyetisyen tarafından yemek listesinde değişiklik yapıldığında veya gramaj listesinde bulunmayan bir yemek olduğunda verilen gramaj listesindekine benzer yemeklerin gramajları uygulanacaktır.
    In case of a change made in the meal list by dietitian or when there is a meal that is not listed in the grammage list, the grammage of similar meals in the given grammage list is going to be implemented.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    Isolated design provides unique electric leakage protection for COM ports and LAN ports
    İzole tasarım, COM portları ve LAN portları için benzersiz elektrik kaçağı koruması sağlar
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    The alarm is derived directly from the input and indicates triggering of the generator lightning protection modules (rotor-side).
    Alarm, doğrudan girdiden elde edilir ve jeneratör yıldırım koruma modüllerinin tetiklenmesini gösterir (rotor- tarafında)
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    EXPOSION PROOF TRANSMITTER ENCLOSURE AND INTRINISICALLY SAFE
    PATLAMAYA DAYANIKLI AKTARICI KAPANMASI VE KENDİNDEN EMNİYETLİ
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Explore the aromatic maze of stalls that make up Istanbul's Spice Bazaar, and then hop aboard a sightseeing boat for a jaunt along the famous Bosphorus Strait!
    İstanbul Baharat Çarşısındaki aromatik tezgahlardan oluşan labirenti keşfedin ve daha sonra ünlü Boğaz turu için bir gezi teknesine atlayın!
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Biyokimya)
    Biological products, such as FreeFlow are not emulsifiers and help prevent drain problems and blockages, while increasing the time between trap pumping intervals; providing a financial saving for most commercial kitchens.
    FreeFlow gibi biyolojik ürünler emülsiyonlaştırıcı ürünler olmayıp, sifon pompalama aralıkları arasındaki süreyi uzatarak tahliye problemlerinin ve tıkanıklıkların önlenmesine yardımcı olmakta ve ticari mutfakların birçoğuna finansal tasarruf sağlamaktadırlar.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Ideal for both first-time and repeat visitors, this tour gives you the flexibility and guidance to make the most out of your time in Zurich.Located just north of the Swiss Alps, Zurich was founded by the Romans more than 2,000 years ago.
    Hem ilk defa ziyaret edenler hem de daha önce gelmiş olanlar için ideal olan bu tur, sizlere Zürih'te vaktinizi en verimli biçimde geçirmeniz için esneklik ve rehberlik sunmaktadır.İsviçre Alplerinin hemen kuzeyinde bulunan Zürih, iki bin yılı aşkın bir süre önce Romalılar tarafından kurulmuştur.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Üniversite öğrencisi iken Maine / Amerika'da çalışma ve ingilizcemi geliştirme şansı yakaladım. Yaz tatillerinde Amerika'da bulunuyorum.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum