İngilizce tercüman - SEFER A.

SEFER A. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından SEFER A. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • Türkçe » İngilizce: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Teknik, Hukuki, Akademik, Ticari, Finansal, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: ODTÜ - Işletme | 2009

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞI / 2009-2016
Görev: Savunma Sanayii Uzmanı

TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ / 2014-2016
Görev: RAPORTÖR

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Banka yoğunlaşma riskine ilişkin risk iştahı göstergelerini (RİG) YK onaylı risk iştahı dokümanında tanımlamıştır.
    The bank defines the risk appetite indicators (RAI) associated with the concentration risk in the risk appetite documents approved by the BoD.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Jinekoloji)
    Genç hastalarda Manchester/Fothergill operasyonları uygulanabilir.
    Manchester-Fothergill operation can be performed in young patients.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Muhasebe)
    Yeniden değerlenen varlık kullanıldığı müddetçe yeniden değerlenmiş tutan üzerinden hesaplanan amortisman İle ilk maliyet bedeli üzerinden hesaplanan amortisman arasındaki farkın ertelenmiş vergi etkisi düşüldükten sonra yeniden değerleme fonundan düşülerek birikmiş karlar hesabına alacak kaydedilerek takip edilir.
    As long as revalued assets are used depreciation based on the revalued amount and the difference between depreciation based on the first cost is credited as the revaluation reserves after deducting the deferred tax effect from the accumulated profits and is monitored and recorded
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Müşteri ile ilişkilerde konulara müşteri gözüyle bakınız.
    See the matters from customer's perspective in customer relations.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Nakliye işinde kullanılacak tankerlerin, Ulaştırma Bakanlığı (K1,L1,C2) belgesi, EPDK'nın gerektirdiği diğer belge ve lisanslarının temini NAKLİYECİ tarafından yapılacaktır.
    For the tankers to be employed in the transport service, CARRIER shall obtain the K1, L1 and C2 certificates issued by the Ministry of Transport, and other certificates and licenses required by EMRA.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

ODTÜ İşletme mezunuyum, tamamen İngilizce eğitim aldım. Savunma Sanayii Müsteşarlığı'nda çalıştığım süre boyunca çok sayıda sözleşme ve proje yönettim. Bu kapsamda birçok yabancı firma ile çalıştım. TSE'de raportör olarak çalıştım ve birçok teknik EN, ISO ve EN ISO standardın tercümesini hazırladım. Tercüme konusunda oldukça tecrübeliyim.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum