İngilizce tercüman - KENAN Ç.

KENAN Ç. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından KENAN Ç. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 40000 karakter (6400 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 20000 karakter (3200 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Turizm, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Doktora: Temple University (ABD) - Ilahiyat (Religion) | 2014

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Bayburt Universitesi / 2010-2013
Görev: Araştırma Görevlisi

Bozok Üniversitesi / 2013-2016
Görev: Araştırma Görevlisi

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Sistem odası erişim yetkileri usulüne uygun yapılmış mı?
    Are access authorizations for system room duly given?
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Gayrimenkulün tapu kayıtları 7
    Title deed registries of the real estate 7
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    NAKLİYECİ'nin ortaklarının, personelinin veya tüzel kişiliğinin, kamuoyuna, medyaya ya da adli mercilere yansıyan, doğrudan ya da dolaylı olarak GNB'yu da olumsuz etkileyecek bir faaliyeti sözkonusu olduğunda GNB nakliye sözleşme sini fesh etme hakkına sahiptir.
    In case of an activity of the partners, personnel or legal entity of the Transporter which is reflected on public opinion, media or legal authorities and which will directly or indirectly negatively affect GNB, GNB has the right to terminate the transportation contract.
  • Türkçe » İngilizce - Diğer / Genel
    Küçük olduğu durumlarda matkap çapı somun yüksekliğinin 0.89 katından küçük seçilir, büyük olduğu durumlarda ise, somun yüksekliği matkap çapının 0.935 katına eşit veya büyük seçilir.
    For the cases where it is bigger, the diameter of drill bit is selected as 0.89 fold less than the nut height, and for the cases it is smaller, nut height is selected as equal or greater than 0.935 of the diameter of drill bit.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Jinekoloji)
    Dolayısıyla idrar yolu enfeksiyonu öncelikle dışlanmalıdır.
    Therefore, urinary tract infection should be excluded first.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    - Araç şoförü tarafından imzalanmış olayı anlatır tutanak ,
    - Minute describing the incident signed by the driver of the vehicle,
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    ( EK- GNB Emniyetli Araç Sürüş Prosedürü ]
    (ANNEX- GNB Safe Vehicle Driving Procedure).
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Teknik ve mühendislik)
    The inverter converts the AC supply to DC, this is then rectified and changed back to a 400V AC supply at the frequency required to enable the motor to run at the selected scan speed.
    Envertör AC elektriği DC'ye çevirir, bu daha sonra rektifiye edilerek tekrardan, istenen frekanstaki 400 V AC'ye dönüştürülerek motorun seçili tarama hızında çalıştırılabilmesini sağlar.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Mühendislik (genel))
    It could be possible that the edge overhang has changed when the saw blade was changed - Check the result at either the front or rear the rear, depending on which blade was changed.
    Testere bıçağı değiştirildiğinde kenar çıkıntısının da değişmiş olması mümkündür - Hangi bıçağın değiştirildiğine göre ön veya arkadaki sonucu kontrol edin.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    Pre-integrated Software tool includes WISE-PaaS for data visualization and Node Red flow template for easy development
    Önceden entegre edilmiş Yazılım aracı içerisinde veri görselleştirme için WISEPaaS ve kolay geliştirme işlemi için Node Red akış şablonu yer almaktadır.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Pazarlama, reklam ve halkla ilişkiler)
    STICKERS FOR THE BOXES WITH DISCOUNTED SHOES
    İNDİRİMLİ AYAKKABILARIN OLDUĞU KUTULAR İÇİN YAPIŞKANLAR
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Kullanım Kılavuzu)
    Constant heat makes filter life shorter and winter-sowing.
    Sabit ısı filtre ömrünü kısaltır.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    Predictive and preventive machine maintenance have become indispensable parts of Industry 4.0. Machine condition monitoring (MCM) systems upgrade consumable and damage replacement practices, as well as periodic maintenance activities, to preventive maintenance, or even predictive maintenance. This prevents situations in which machines are halted without warning for parts replacement, which causes additional overhead.
    Kestirimci ve önleyici makine bakımı Endüstri 4.0'ın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Makine durumu izleme (MCM) sistemleri sarf malzeme ve hasarlı malzeme değiştirme pratiklerini ve aynı zamanda bakım faaliyetlerini iyileştirerek bunları önleyici bakım ve hatta kestirimci bakım haline getirir. Bu, makinelerin parça değişimi için uyarı vermeden durdurduğu dolayısıyla ilave genel gidere sebep olduğu durumları önler.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

2007-2010 yılları arasında ABD'de dil ve lisans eğitimi gördüm, birçok uluslarası yurtdışı akademik konferansta sunum yaptım ve İngilizce akademik makale yayınladım.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum