İngilizce tercüman - DENIZ F.

DENIZ F. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından DENIZ F. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Finansal, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Izmir Ekonomi Üniversitesi - Mütercim Tercümanlık | 2018

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

www.translated.net / 2016-...
Görev: Serbest çevirmen

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    5479 Sayılı Kanunla yürürlükten kaldırılan Yatırım İndirimi uygulaması ile ilgili olarak Gelir Vergisi Kanunu'na Geçici 69'nncu madde eklenmiştir.
    Repealed by Law No. 5479 regarding the application of the Investment Allowance; 69th provisional clause was added into Revenue Law.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Rabobank A.Ş.'nin C.R.U.A.'dan almış olduğu yönetim destek hizmetlerine ilişkin detaylı bilgiler aşağıdaki gibidir;
    The detailed information about the management support services that Rabobank Inc. received from C.R.U.A is presented below;
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    Bir varlığın veya nihai amaç ya da kullanım, teknoloji, fonksiyon ve tasarım açısından birbirleri ile yakından ilişkili veya birbirlerine bağlı bir varlık grubunun inşası için yapılan sözleşmeleri ifade etmektedir.
    Refers to the Agreements for the ultimate purpose or use of an asset, technology, closely related to each other in terms of function and design, or construction of an interconnected group of assets.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    4.7.Eğer belirli bir projeye istinaden değerleme yapılıyorsa, projeye ilişkin detaylı bilgi ve planların ve söz konusu değerin tamamen mevcut projeye ilişkin olduğuna ve farklı bir projenin uygulanması durumunda bulunacak değerin farklı olabileceğine ilişkin açıklama 14
    4.7. In case of a appraisal for a specific project, explanation that the detailed information and plans and the value in question belong to that project and that in case of a different project, the values might vary. 14
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Değerleme konusu taşınmazların Emsal Karşılaştırma Yöntemi ile belirlenen boş arazi değeri; 75,284.60 USD karşılığı 168,637.00 TL olarak takdir edilmiştir.
    Value of Vacant Land determined by Sales Comparison Method is calculated as; 75,284.60 USD / 168.63700 TL.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Private transfer from Sabiha Gokcen Airport to Istanbul city hotels
    İstanbul şehir otellerine Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel transfer
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Private transfer from Izmir Airport to Izmir city hotels
    İzmir şehir otellerine İzmir Havaalanı'ndan özel transfer
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Take the easy way with a pre-purchased transfer from your London hotel to London Heathrow Airport, London Gatwick Airport and Stansted Airport.
    Bunun yerine otelinizden Heatrow Havaalanı, Londra Gatwick Havaalanı ve Londra Stansted Havaalanına ön-ödemeli bir transfer ile kolay yolu seçin.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    From there, travel back to the early Middle Ages, visiting the Jewish Quarter, the Royal Palace, the original 2,000-year-old Roman temple and part of the Cathedral .Continue to the Born district, where you'll have free time for a quick lunch before heading to the magnificent Santa Maria del Mar church, one of the most beautiful in Barcelona.
    Ardından tekrar Ortaçağın başına dönecek ve Yahudi Mahallesini, Kraliyet Sarayını, 2,000 yıllık orijinal Roma manastırını ve Katedralin bir kısmını ziyaret edeceksiniz. Buradan hızlı bir öğle yemeği için vakit bulacağınız Born'a uğrayacak ve ardından Barselona'nın en güzel yerlerinden biri olan harikulade Santa Marina del Mar kilisesine doğru yola çıkacaksınız.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Admire the spectacular views over the Swiss Alps and thirteen lakes from the summit of Mt. Rigi.Descent by cog-wheel train, followed by a romantic boat ride to Lucerne.
    Rigi Dağı'nın zirvesinde, İsviçre Alplerinin ve on üç ayrı gölün muhteşem görüntüsü sizi kendine hayran bırakacak.Daha sonra çarklı tren ile aşağı inerek, Lucerne'ye doğru romantik bir kayık gezisi yapabilirsiniz.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum