İngilizce tercüman - GIZEM T.

GIZEM T. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından GIZEM T. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 40000 karakter (6400 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Finansal, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Boğaziçi Üniversitesi - Çeviribilim | 2015
Yüksek Lisans: Keele University - Ingiliz Dili Ve Edebiyatı | 2017

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

DilMat Dershanesi / 2010-2012
Görev: İngilizce Özel Ders

Modern Mühendislik / 2012-2014
Görev: Çevirmen

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    When choosing to install in ACP-4320, 4360 and IPC-510 chassis, 1U cooler is required
    ACP-4320, 4360 ve IPC-510 kasasına monte etmek tercih edilirse 1U soğutucu gereklidir
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    AND LOWER WIPER ARE PART OF PACKING SET (KEY 6).
    VE ALT SIYIRICI SALMASTRA SETİNİN BİR PARÇASIDIR (6).
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Biyokimya)
    It's too much product – I don't need 60 ltrs of product, what's your smallest pack size?
    Ürün çok fazla – 60 litrelik ürüne ihtiyacım yok, en küçük paket ebatınız nedir?
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    USB Digital Storage Oscilloscope
    USB Sayısal Bellekli Osiloskop
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    Network and remote connectivity can be achieved via a RS232 console (RJ45) and two GbE RJ45 ports, powered by Intel®'s latest Gigabit Ethernet Controiller, the i350.
    Ağ ve uzaktan bağlantı, Intel®'in en yeni Gigabit Ethernet denetleyicisi tarafından güç sağlanan bir RS-232 konsol (RJ-45) ve iki adet GbE RJ-45 port aracılığıyla gerçekleştirilebilmektedir.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (İnşaat)
    Prime coat shall be applied immediately after cleaning, where steel is concealed in finish construction with no further finish or coatings and where steel is scheduled to receive field applied finish coats.
    Astar kaplama, çeliğin son kat ya da kaplamanın olmadığı son yapıda gizlendiği ve çeliğe saha bazlı son kat vurulmasının planladığı durumlarda, temizleme işleminden hemen sonra uygulanacaktır.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Kullanım Kılavuzu)
    Two termination blocks, configurable as RS-232 or RS-485.
    İki sonlandırma bloğu, RS-232 veya RS-485 olarak konfigüre edilebilir.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Biyokimya)
    It is at the sole discretion of the Leadership Team and CEO to assess the stretch element in the target setting and agree to it, so as to provide consistency across KSS Europe.
    KSS Avrupa genelinde tutarlılık sağlamak için hedefin belirlenmesi ve başarıldığı noktasında mutabık kalınması bakımından zorlayıcı unsurun değerlendirilmesi yalnızca Liderlik Ekibi CEO'nun takdirindedir,
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    İthalatçı tarafından da ödemenin/ kabul işleminin gerçekleştirilmemesi, durumunda, vesaiki gönderen tarafa bilgi verilir ve 60 gün içinde yanıt alınmaz ise yürürlükteki ICC broşürünün ilgili maddesi gereği vesaik, Operasyon Bölümü tarafından vesaiki gönderen tarafa iade edilir.
    The party sending the documents are informed in the event that payment/acceptance transaction isn't made by the importer and the documents are returned to the sending party by Operations Department in accordance with the relevant article of ICC brochure in force if no answer is given within 60 days.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Muhasebe)
    e-Defter yazılımının defter dosyalarını oluştururken deftere kaynaklık edecek verileri XML alanlarına nasıl map ettiğinin iş akış şemaları/izahı, (Yeni düzenlemeyle e-Defter yazılımlarının muhasebe programları ile entegre olma, bir muhasebe programına bağlı olarak çalışma zorunluluğu kaldırılmıştır.
    Workflow schemata/explanations of how e-Ledger software maps the data (which the ledger is based on in the creation of ledger files) in XML fields (According to the new regulations, the requirements of e-Ledger software to be integrated with accounting programs and to work as connected to an accounting program were omitted).
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    Şirket 30.06.2013 tarihli stoklarında 30 adet, 5.803,56 m2 ofis ve 86 adet, 15.947,98 m2 atölye bloğu bulunmaktadır.
    In the inventory of the Company dated 6/30/2013, there are 30 office blocks occupying an area of 5,864.00 m2 and 86 workshops occupying 21,316.66 m2

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra, yüksek lisans yapmak üzere İngiltere'ye geldim. Yaklaşık 7 aydır burada yaşıyorum, İngiliz Edebiyatı üzerine yüksek lisans yapıyorum.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum