Kendi tercümanınızı kendiniz seçin!

Tercüman seçimi formu
Belgenizin kaynak dilini, tercümenin yapılcağı hedef dili ve tercümanın uzmanlık alanını seçin.

Kaliteli ve sorunsuz bir tercüme, hem kaynak hem hedef dilleri yeterli düzeyde bilen hem de ilgili uzmanlık alanında eğitimi ve deneyimi olan tercümanlar tarafından yapılabilir.

Tek Tercüme Bürosu olarak, bize vereceğiniz tercüme siparişlerinizde en iyi sonucu alacağınızdan en baştan itibaren emin olabilmeniz için size yukarıda bahsedilen kriterlere göre kendi çevirmeninizi seçme özgürlüğünü sunuyoruz.

Dil ve uzmanlık alanını seçtiğinizde çeviriniz için en uygun tercümanların listesini göreceksiniz. Burada verilen eğitim ve deneyim gibi bilgilere bakıp olası adayların profil sayfası linkine tıklayabilir, bu sayfalarda da tercümanla ilgili çok daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Tercümanın daha önce yaptığı benzer konulardaki çevirilere de göz atabilir, bu sayede doğru tercümanı seçeceğinizden emin olabilirsiniz.

Bir tercümana karar sonra ise yapmanız gereken profil sayfasının altındaki "bu tercümanla çalışmak istiyorum" butonuna tıklamak. Böylelikle tercüme edilecek dosyalarınızı seçtiğiniz tercümana gönderilecek şekilde yükleyip siparişinizi verebilirsiniz.