Rusça, Türkmence tercüman - GUNCHA A.

GUNCHA A. Hakkında - Rusça, Türkmence tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından GUNCHA A. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip Rusça ve Türkmence dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • Rusça » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
    • Türkmence » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
    • Türkçe » Rusça: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Ticari

Eğitim Bilgileri

Bilgi girilmemiş.

İş Tecrübesi

Tecrübe: 25 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » Rusça - Ticari Tercüme (Ürünler ve kataloglar)
    Çiçeksi kokusuyla çekiciliğini her yerde belli ediyor.
    Не возможно не обратить внимания на этот цветочный аромат.
  • Türkçe » Rusça - Ticari Tercüme (Ürünler ve kataloglar)
    üst notalarda bergamot, yeşil yapraklar, lavanta; orta notalarda yeşil ve çiçeksi notalar ; alt notalarda mocha, vanilya ve amber.
    Бергамот, зеленые листья, лаванда на верхних нотах; зеленые и цветочные ароматы в средних нотах; мокко, ваниль и амбра в основных нотах.
  • Türkçe » Rusça - Ticari Tercüme (Ürünler ve kataloglar)
    Notlarında bergamotlu anason ile hafif baharat kokusu ile tanıştıracak bir koku.
    В аромате встречаются запахи пряностей, благодаря нотам аниса и бергамота.
  • Türkçe » Rusça - Ticari Tercüme (Ürünler ve kataloglar)
    Parfüm sektöründe öncü olmayı kendisine ilke edinmiş olup; kaliteli ürünleri ve alanında eğitimli, profesyonel çalışanlarıyla hizmet vermektedir.
    Приняв за принцип быть лидером в парфюмерной промышленности, предоставляет качественную продукцию и услуги вместе со своим профессиональным персоналом, получивших подготовку в этой области.
  • Türkçe » Rusça - Ticari Tercüme (Ürünler ve kataloglar)
    üst notalarda fesleğen, biberiye,tarhun otu ve mandalina; orta notalarda çiçek özü, ıtır çiçeği ve anason; alt notalarda vanilya, tonka, sedir, badem ve sarı şeker.
    Базилик, розмарин, эстрагон и мандарин на верхних нотах; эссенция цветов, герань и анис в средних нотах; ваниль, тонка, кедр, миндаль и желтый сахар в основных нотах.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum