İngilizce, İspanyolca tercüman - GÖZDE A.

GÖZDE A. Hakkında - İngilizce, İspanyolca tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından GÖZDE A. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce ve İspanyolca dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 7500 karakter (1200 Kelime)
    • İspanyolca » Türkçe: 7500 karakter (1200 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 7500 karakter (1200 Kelime)
    • Türkçe » İspanyolca: 7500 karakter (1200 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Ticari

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Istanbul Üniversitesi - Ispanyol Dili Ve Edebiyatı | 2016

İş Tecrübesi

Tecrübe: 10 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Thermometers - Garden - Powered
    Termometreler - Bahçe - elektrikli
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Excludes products such as Enteral Pumps/Feeding Sets obtained only by prescription or from a healthcare professional, other sets and kits used in the process of enteral feeding such as Gastronomy Kits, and other products used in the process of enteral feeding such as Nutrition Bags and Tubes which are not provided as part of a set or kit.
    Yalnızca reçete ile veya bir sağlık hizmetleri çalışanı tarafından sağlanan Enteral Pompalar/Besleme Setleri, Gastronomi Kitleri gibi enteral besleme sürecinde kullanılan diğer set ve kitler ve enteral besleme sürecinde kullanılan, setin veya kitin bir parçası olarak sunulmayan Besin Torbaları ve Tüpleri gibi diğer ürünler hariç tutulmaktadır.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Is indicated when the temperature of the rotor brake pad exceeds the warning value.
    Rotor fren balatasının sıcaklığı uyarı değerini aştığında gösterilir.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Belgeler ve sertifikalar)
    ADW, which is in addition to the manufacturer's identification of “JIANGHUA”, marked on the tape blade and is the ID of:
    Üreticinin kimliği olan “JIANGHUA”ya ilaveten, şerit üzerine basılı ADW işaretlemesi ve aşağıdaki kuruluşun kimliği:
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Gebelik)
    Millions of women go through this experience every day.
    Milyonlarca kadın bahsettiğimiz bu şeyleri hemen hemen her gün yaşıyor.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Indicates with reference to the product branding, labelling or packaging, the descriptive term that is used by the manufacturer to identify whether the product comes with the means to sharpen a knife.
    Ürünün bir bıçağı bilemek için kullanılan araçlarla gelip gelmediğini tanımlamak için ürün imalatçısı tarafından markalama, etiketleme veya ambalajlamaya ilişkin olarak kullanılan tanımlayıcı terimi belirtmektedir.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (İşletme/Ticaret (genel))
    Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onay verdiği lisanslı atık yağ toplama firmaları ile yıllık sözleşme yapılacaktır.
    Annual contracts are going to be made with the licensed waste oil collection companies authorized by the Ministry of Environment and Urbanization.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (İşletme/Ticaret (genel))
    Proje Yetkilisi/Müdürü/Gıda Mühendisi mal kabulden başlayıp servise kadar geçen sürede hammadde ve maddenin hijyen, uygunluk ve kontrollerinden sorumlu olacaklardır.
    Project Executive/Director/Food Engineer are going to be responsible for hygiene, appropriateness and inspection of the raw materials and materials throughout the process starting with the acceptance of goods and ending with the food service.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Bu teminat mektubu, Nakliyeci taahhüdünün, Sözleşme ve şartname hükümlerine uygun şekilde yerine getirildiği anlaşıldıktan ve Nakliyeci'nin bu işten dolayı GNB'ya ve SSK'ya herhangi bir borcunun olmadığı tespit edildikten sonra Nakliyeci'ye iade edilir.
    This performance bond is returned to the Transporter after understanding that the commitment of the Transporter is fulfilled in accordance with the provisions of contract and specifications and after understanding that the Transporter has not liability against GNB and SII for this work.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Evrakların eksik teslim edilmesinden veya zamanında teslim edilememesinden doğan hertürlü maddi kayıp, NAKLIYECİ'ye rucü edilecektir.
    Any financial loss arising out of short delivery of documents or failure to deliver on time, shall be recoursed to the TRANSPORTER.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

İspanya, Burgos Üniversitesi'nde 2015-2016 yılı Güz Dönemi boyunca İspanyol Dili ve Edebiyatı bölüm dersleri kapsamında ERASMUS programıyla eğitim gördüm.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum