İngilizce tercüman - HÜSEYIN Y.

HÜSEYIN Y. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından HÜSEYIN Y. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 43750 karakter (7000 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 43750 karakter (7000 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Hukuki, Akademik, Ticari, Edebi, Turizm, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Kara Harp Okulu - Sistem Mühendisliği | 1996

İş Tecrübesi

Tecrübe: 30 yıl

Serbest tercümanlık
Keyhan Tercüme - İstanbul
EN Tercüme - Ankara

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Jinekoloji)
    Hastalığın evresi, hastanın yaşı, eşlik eden sağlık problemleri, çocuk istemi gibi bazı faktörlere göre ideal tedavi seçeneği hastaya sunulur.
    The ideal treatment option is offered to the patient according to several factors such as the stage of the disease, the age of the patient, concomitant health problems, desire to have children.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Nakliyeci, herbir araç sürücüsüne bir cep telefonu verecek ve verilen cep telefonları 24 saat süreyle açık tutulacaklardır.
    The Transporter will provide one cellular phone to each vehicle driver and the provided cellular phones will be kept open for 24 hours.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Ayrıca GNB gerek gördüğü durumlarda YÜKLENİCİ'nin de görüşünü alarak Sürücü ve İlgili YÜKLENİCİ personelini bireysel olarak ödüllendirebilecektir.
    GNB may reward the Driver and the relevant personnel of the CONTRACTOR individually, if required, by taking opinion of the CONTRACTOR .
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Çalışma sırasında geçici süre ile bile olsa açık kalması gereken çukurlar var mı?
    Are there any holes that must be kept open, even temporarily, during the work?
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Ölüm, ciddi yaralanma veya çok büyük hasar ile sonuçlanan kazalar ise en kısa süre içinde SEÇG Müdürlüğü'ne telefon ile bildirilmeli, ilk fırsatta yazılı bildirimler de tamamlanmalıdır.
    As for the accidents result in death, severe injury and very big damage, they should be immediately informed to HSES Management by phone within a short span and written notifications should be completed at the first chance.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Ürünler ve kataloglar)
    For perfect denture fixation use Protefix® Adhesive Cream or Protefix® Adhesive
    Mükemmel sabitlenme için Protefix® Yapıştırma Kremi veya
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Eczacılık)
    After you have consented to participate in this study, you will go through a screening period so that your study doctor can assess if you are really suitable for the study.
    Çalışmaya katılma konusunda onayınız alındıktan sonra, çalışmaya gerçekten uygun olup olmadığınızın çalışma doktorunuz tarafından değerlendirilebilmesi adına bir tarama periyodundan geçeceksiniz.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Includes any products that can be described/observed as a preparation which is intended to rehydrate and maintain electrolyte balance in the body, by replacing fluid lost through exercise or due to sickness such as diarrhoea or vomiting.
    Hareket etme veya ishal ve kusma gibi rahatsızlıklar nedeniyle oluşan sıvı kaybının giderilmesi yoluyla vücudun rehidrasyonunun sağlanması ve vücuttaki elektrolit dengesinin idame ettirilmesi amacını taşıyan bir preparat olarak tanımlanabilen/gözlemlenebilen her türlü ürün dahildir.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Pazarlama, reklam ve halkla ilişkiler)
    - SUMMER 2015 MODELS AT A REGULAR PRICE
    - SEZON FİYATLARINDAKİ YAZ 2015 MODELLERİ
  • İngilizce » Türkçe - Hukuki Tercüme (Yönetmelik)
    (ii) That, when an entire, distinct herd is converted to organic production, the producer may, provided no milk produced under this subparagraph enters the stream of commerce labeled as organic after June 9, 2007:
    (ii) Tüm, ayrık bir hayvan sürüsünün organik üretime geçişi yapıldığında, üretici, bu bent kapsamında üretilen süt ürününün, 9 Haziran 2007'den sonra organik etiketiyle ticaret akışına katılmaması şartıyla:

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Emekli Binbaşıyım. Görevim esnasında ABD, İtalya ve Bulgaristan'da bulundum. Ayrıca İstanbul'daki NATO Karargahında çalıştım.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum