İngilizce, İtalyanca tercüman - YEŞIM İ.

YEŞIM İ. Hakkında - İngilizce, İtalyanca tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından YEŞIM İ. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce ve İtalyanca dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
    • İtalyanca » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Teknik, Akademik, Ticari, Finansal, Edebi, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Bilkent - Turizm Otelcilik | 1993

İş Tecrübesi

Tecrübe: 34 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Excludes products such as Shirt and Tie variety packs or Jacket and Trouser variety packs.
    Gömlek ve Kravat çeşitlilik paketleri veya Ceket ve Pantolon çeşitlilik paketleri gibi ürünler hariçtir.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    Industrial PCI Graphics Card with Low Power Consumption
    Düşük Güç Tüketimli Endüstriyel PCI Grafik Kartı
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    If an axle of the yaw drive system has failed and N-1 operation can be activated.
    Sapma tahrik sisteminin bir aksı arızalanmış ve N-1 operasyonu etkileştirilemiyorsa.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    USB 3.0 and PCIex4 expansion slot and mini PCIe slot x 2
    USB 3.0 ve PCIex4 genişleme yuvası, mini PCIe yuvası x 2
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Mühendislik (genel))
    Check - at the end of the panel - if the milling depths of the two reverse- and synchronous millers are identical with the following steps:
    Panelin ucunda, ters ve senkron freze bıçaklarının derinliklerinin aynı olup olmadığını aşağıdaki adımlarla kontrol edin:
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Biyokimya)
    The customer now no longer needs to carry out canal jetting and the manual removal of grease from the 2 holes is no longer necessary.
    Müşterinin artık basınçlı suyla kanal yıkaması gerçekleştirmesine gerek yok ve 2 delikten yağın elle çıkarılmasına artık gerek yok.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    The alarm is generated, if a difference P34.19 (5°) between motor encoder actual value and blade encoder actual value has been detected.
    Motor kodlayıcı gerçek değer ile blade kodlayıcı gerçek değer arasında bir P34.19 (5°C) farkı tespit edilirse alarm oluşturulur.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Turban Italia ( Tur Kimera) – Tourist guide and assistant 1988 -1994 Hyatt Regency Otel- Spasso Restaurant- wellcome girl, waiter 1994–1997 Front office, central British Airways,Milan , Italy- Client contact 1997 - 1998 Kromas Makine, İstanbul, Turkey- Export&Import Manager 1998 - 2003 Akfil ItaliaSrl, Verona, Italy- Manager 2003-2010 Imbros Feraye Restaurant, Gökçeada- Manager 2012 La Scala Restaurant, Tripoli, Libya (Hayal Kahvesi group) – Kitchen advisor 2012-2013 Mancar Restaurant, Alaçatı (Sepil Holding & Hayal Kahvesi ) – Local food research&documentary 2014 Pepperjam Pizzeria, Ankara ( Sepil Holding & Hayal Kahvesi ) – Restaurant manager&kitchen advisor 2014-2015

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum