İngilizce tercüman - DIDEM A.

DIDEM A. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından DIDEM A. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Ticari, Finansal, Turizm, Websitesi

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Dumlupınar Üniversitesi - Işletme | 2005

İş Tecrübesi

Tecrübe: 22 yıl

Lufthansa /
Görev: Mali işler

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Then upgrade to join a 5-star rated tour, taking in the highlights of the museum complex and the Sistine Chapel, plus St Peter's Basilica - the holiest place in Christendom.
    O zaman, müze kompleksinin önemli noktalarını ve Sistin Şapeli'ni ve Hıristiyanlığın en kutsal yeri St.Peter Bazilikasını içeren 5 yıldızlı tura katılmak için yükseltim yapın.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    The Policy does not apply to hobbies and interests of a casual or purely social nature although these activities should remain consistent with the expectations on standards of behaviour set by the Rabobank Group Code of Conduct.
    Politika sıradan veya yalnıca sosyal yapıda olan hobiler ve menfaatler için, bu eylemler her ne kadar Rabobank Group Mesleki Ahlak Kuralları tarafınadn belirlenen davranış standartları konusundaki beklentilere tutarlı kalması gerekse de, geçerli değildir.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    DRAIN TREATMENT/PIPE OPENER - SPECIFIC USE
    LAVABO AÇICI/BORU AÇICI - SPESİFİK KULLANIM
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    These products must be refrigerated to extend their consumable life.
    Bu ürünler, tüketim ömrünün uzatılabilmesi için buzdolabında saklanmalıdır.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Excludes products such as pre-recorded DVDs, Audio Cassettes, Vinyl Records, Video Cassettes and recordable MDs.
    Kaydedilebilir DVD'ler, Ses Kasetleri, Vinil Plaklar, Video Kasetler ve kaydedilebilir MD'ler gibi ürünler hariçtir.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Indicate, with reference to the product branding, labelling or packaging, the descriptive term that is used by the product manufacturer to identify the composition of the stair part or stair fitting.
    Ürün markası, etiketlemesi veya ambalajına referansla, ürün imalatçısının merdiven parçası veya bağlantısının bileşimini tanımladığı açıklayıcı terimi gösterir.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum