İngilizce tercüman - DILA Ş.

DILA Ş. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından DILA Ş. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Finansal, Edebi, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Sabancı Üniversitesi - Biyoloji | 2012
Yüksek Lisans: Maastricht Üniversitesi - Klinik Psikoloji Ve Nöroloji | 2014

İş Tecrübesi

Tecrübe: 15 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Değerleme konusu 307/8 parsel ve 307/9 parsel taşınmazların üzerinde herhangi bir hukuki kısıtlama bulunmamaktadır.
    There are no legal restrictions on the real estates on layout 307/8 and 307/9.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme
    değilse (genellikle sınıra yakın büyüklükteki skolyozlar) ya da çok ileri bir skolyozu varsa, sorunu düzeltmenin tek yolu, cerrahiye başvurmak oluyor.
    his/her condition (especially for scoliosis near the limit) or has a very advanced scoliosis, the only method to fix the issue is surgery.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Buğday ve pamuk, Çukurova'nın başlıca ürünleridir.
    Wheat and cotton are the main products of Cukurova.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Kamulaştırma Kanunu'nun 11.maddesi* gereğince en düşük konut ve ticaret imarlı emsal arsa değerlerine yakın bir değerde olması gerektiği düşünülmüştür.
    Pursuant to Article 11 of Expropriation Law, it is considered that it must be close to the lowest-rated housing and trade-zoned peer field values.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    raporları belli sürelerde yeniden düzenlemek.
    prepare revisions of those reports in certain periods of time.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Ancak özellikle gelişmekte olan bazı alt pazarlarda büyük oranda yeni arz piyasaya sunulsa da bu alanlar hızlı şekilde emilmektedir.
    However, even though new supply is introduced to the market in great deals in some sub-markets, especially those developing, these fields are rapidly swallowed.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Muhasebe)
    a) Uyumluluk testi yapılan yazılımda şema/şematron kurallarına uygun biçimde oluşturulan yevmiye defteri ve yevmiye defteri bilgilerinin esas alınacağı büyük defter ve defterlere ait berat dosyaları hazırlanır.
    a) General ledger and journal created in accordance with schema/schematron rules and certificate files belonging to such ledgers which the information on journal shall be based on are prepared in the software subject to compliance test.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Frankfurt City Tour, departing at 10am
    Saat 10am'de başlayan Frankfurt Şehir Turu
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    From the shores of the Mediterranean to the border of Lebanon, you will visit places of significance during the Roman Empire, such as Caesarea, Haifa, Rosh Hanikra and the Crusader underground city at Acre.
    Akdeniz kıyılarından Lübnan sınırına kadar Caesarea, Hayfa, Rosh Hanikra ve Acre'de Haçlı yeraltı şehri gibi Roma İmparatorluğu döneminde önemli olan yerleri ziyaret edeceksiniz.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Spend your afternoon in the beautiful Black Forest, visiting the chic spa town of Baden-Baden, Lake Mummelsee and a town that's famous for its production of traditional German cuckoo clocks.Leave central Frankfurt and travel south to Heidelberg in the northern Baden-Württemberg region - roughly an hour away.
    Akşam üzerini güzel Kara Orman'da geçirin; Baden-Baden spa kasabasını, Mummelsee Gölü'nü ve geleneksel Alman guguklu saatleriyle ünlü kasabayı ziyaret edin. Bir saatlik mesafedeki Baden-Württemberg bölgesindeki Heidelberg'a gitmek üzere merkez Frankfurt'tan yola çıkın.
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Genetik)
    VARIANTS OF UNKNOWN SIGNIFICANCE
    BİLİNMEYEN SİGNİFİKANS VARYANSLARI
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Üroloji)
    days, mean ± SD) Anastomosis leakage (%)
    gün, ortalama ± SS) Anastomozis kaçak (%)
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Stop for a photo, and then continue with your guide along the shoreline to Jumeirah, one of Dubai's upmarket residential areas.Next, head to Bastakiya to see the contrast between the two neighborhoods.
    Fotoğraf çekmek için durun ve rehberinizle birlikte Dubai'nin pahalı yerleşim alanlarından biri olan Jumairah kıyılarına gidin.Daha sonra iki mahalle arasındaki zıtlığı görmek için Bastakiya'ya gidin.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

İstanbuldaki lisans eğitim dilim ingilizceydi. son 3 senedir, Hollanda'da yaşamaktaydım. Eğitim dilim İngilizceydi.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum