İngilizce tercüman - HILAL S.

HILAL S. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından HILAL S. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 12500 karakter (2000 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Ege Üniversitesi - Dis Hekimligi Fakultesi | 2013
Doktora: ordu universitesi dis hekimligi fakultesi - Periodontoloji | aras

İş Tecrübesi

Tecrübe: 14 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Gebelik)
    Counseling can be provided just about anywhere, however the place selected should be:
    Danışmanlık hemen hemen her yerde verilebilir ancak seçilecek yerin;
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Beslenme)
    Vegetables, fruits, whole grains, nuts, and legumes are rich in fibers which prevent stomach irritation and constipation.
    Sebzeler, meyveler, tam tahıllar, çerezler ve baklagiller, mide tahrişini ve kabızlığı önleyen zengin lifler içermektedir.
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Gebelik)
    What happens during an incision vasectomy?
    Kesikli meni kanalı ameliyatı esnasında neler yaşanmaktadır?
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Genetik)
    Decisions on patient care and treatment must be based on the independent medical judgment of the treating physician, taking into consideration all applicable information concerning the patient's condition, such as patient and family history, physical examinations, information from other diagnostic tests, and patient preferences, in accordance with the standard of care in a given community.
    Hasta bakımı ile ilgili kararlar ve tedavi, hasta ve aile geçmişi, fiziksel muayeneler, diğer tanısal testlerden gelen bilgiler ve hasta tercihleri gibi uygulanabilir tüm bilgileri göz önüne alarak, belirli bir toplumdaki sağlık standartları uyarınca, tedaviyi yapan doktorun bağımsız tıbbi yargısına dayandırılmalıdır
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Tıbbi teçhizat)
    Improved hydration and elasticity 9
    Hidrasyonun ve esnekliğin artması
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Gebelik)
    To train participants in contraception, comprehensive abortion care and other reproductive health issues counseling to become “agents of change” for the women and men they are serving in the program
    • Katılımcıları doğum kontrolü, kapsamlı kürtaj bakımı ve diğer üreme sağlığı hususlarında eğitmek, programda hizmet ettikleri erkek ve kadınlar için ‘'değişim aracıları'' olmaları konusunda danışmanlık yapmak.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

2015 europerio /londra

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum