İngilizce tercüman - ATAKAN B.

ATAKAN B. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından ATAKAN B. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 17500 karakter (2800 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 17500 karakter (2800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Orta Doğu Teknik Üniversitesi - Psikoloji | 2017

İş Tecrübesi

Tecrübe: 10 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Teknik ve mühendislik)
    If oil test results are good continue using original oil.
    Yağ sonuçları iyi gelirse orijinal Yağı kullanmaya devam edin.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    See famous sights, including Red Square, St Basil's Cathedral and the Kremlin, as you stroll along the city's main avenues and the centuries-old lanes that are often missed by visitors.
    Kızıl Meydan, Aziz Basil Katedrali ve Kremlin gibi ünlü yapıları görün ve genelde ziyaretçilerin kaçırdığı ara sokaklarda ve yüzyıllarca eski yollarda dolaşın.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (İnşaat)
    100 x 55 cm - max. Photo size 13 cm x 9 cm (5.25 x 3.5)
    100 x 55 cm - maks. fotoğraf ebatları 13 cm x 9 cm (5.25 x 3.5)
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Don't pay high taxi fares or carry your luggage onto public transport - arrive at the airport on time, relaxed and with money in your pocket.
    Bagajınızı toplu taşımaya kadar taşıtmak için yüksek miktarlarda taksi ücreti ödemenize artık gerek yok – havaalanına zamanında ve rahatça ulaşın ve paranız da cebinizde kalsın.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Within the scope of that audit, the controls that were identified as ineffective in the previous audits and whose remedial action plan is ongoing as of audit date have not been tested.
    Denetleme kapsamında, önceki denetlemelerde etkisiz olarak tanımlanmış ve denetleme tarihi itibariyle düzeltici eylem planı devam eden kontroller test edilmemiştir.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    200 kS/s, 16-bit, 16-ch Multifunction USB Module
    200 kS/s, 16-bit, 16-ch Çok-fonksiyonlu USB Modülü
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    The nacelle slanting wind 30s mean value is bigger than 20° and the wind speed 30s mean value is bigger than P16.04, yaw is status 50 or 25 and FM409 is not active.
    Nacelle meyilli rüzgar 30s ortalama değeri 20°'den büyük ve rüzgar hızı 30s ortalama değeri P16.04'ten büyüktür, sapma 50 veya 25 konumudur ve FM409 aktif değildir.
  • Türkçe » İngilizce - Diğer / Genel
    Alfa ve beta arasındaki benzerlikler olsa da muhakkak farklılıklarda bulunmaktadır.
    Even though there are similarities between alpha and beta, there surely are differences as well.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    3 saatten daha uzun süre sürekli araç kullanılmamalıdır ve ara verilmelidir.
    It is not recommended to drive the vehicles continuously more than 3 hours and it is suggested to have breaks.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Jinekoloji)
    Normal florada da bulundukları halde, bu aşırı çoğalma sonucunda bu bakteriler toksinlerini kana salgılamakta, bir çeşit zehirlenme ve şok tablosu oluşturmaktadır.
    Although they are found in normal flora, as a result of this overgrowth, these bacteria secrete their toxins into the blood and form a kind of poisoning and shock.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Jinekoloji)
    Bu işlem sonrasında ejekülasyon esnasında boşalan sıvının dış görünüşünde hiçbir değişiklik olmaz, ancak sıvıda sperm hücreleri olmadığından gebelik oluşmaz.
    After this procedure, there is no change in the appearance of the fluid spurted out during ejaculation, but pregnancy does not occur because there are no sperm cells in this fluid.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    8.3 Teminat Mektubunun, GNB ye verilmesi ile birlikte,Teminat mektubunun GNB tarafından onaylanması gerekmektedir.
    8.3 The Letter of Guarantee should be approved by GNB upon its submission to GNB.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Birçoğu son yıllarda faiz oranlarında çeşitli hileler, yanlış faiz oranlarıyla satılan ürünler gibi doğru olmayan uygulamalarından dolayı büyük para cezalarına çarptırılmış ve bu durum karlılıklarını etkilemiştir.
    Many of these banks have been punished by a pecuniary penalty because of the incorrect practices such as various tricks in interest rates, products sold with wrong interest rates and this has affected their profitability.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum