İngilizce tercüman - İDRIS Ç.

İDRIS Ç. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından İDRIS Ç. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 15000 karakter (2400 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Hukuki, Akademik, Ticari, Finansal, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Çanakkale 18 Mart Üniversitesi - Tıp Fakültesi | 2016

İş Tecrübesi

Tecrübe: 14 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Hukuki Tercüme (Yönetmelik)
    When a prohibited substance is applied to a certified operation due to a Federal or State emergency pest or disease treatment program and the certified operation otherwise meets the requirements of this part, the certification status of the operation shall not be affected as a result of the application of the prohibited substance:
    Federal devlet veya Ülke acil durum zararlı veya hastalık tedavi programı nedeniyle sertifikalı bir işletmeye yasaklı bir madde uygulandığında veya sertifikalı işletme bu bölüm şartlarını sağlamaya devam ettiğinde, işletmenin sertifikasyon statüsü, yasaklı maddenin uygulanmasının sonucu olarak etkilenmeyecektir:
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Indicates with reference to the product branding, labelling or packaging, the descriptive term that is used by the manufacturer to identify the size of the product in terms of width.
    Ürünün boyutunu genişlik açısından tanımlamak için ürün imalatçısı tarafından markalama, etiketleme veya ambalajlamaya ilişkin olarak kullanılan tanımlayıcı terimi belirtmektedir.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Includes products such as manual and automatic Juicers.
    Manuel ve otomatik Meyve Sıkacakları gibi ürünleri içerir.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Excludes any other products not specifically designed for trucks.
    Spesifik olarak kamyonlar için tasarlanmamış diğer tüm ürünler dahil değildir.
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Eczacılık)
    If your answer is YES, you will have to sign the Assent Form at the end of this Information Sheet.
    Eğer yanıtınız EVET ise, bu Bilgi Formu'nun en altındaki Onam Formu'nu imzalamanız gerekecektir.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum