İngilizce tercüman - BERKE A.

BERKE A. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından BERKE A. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Finansal, Edebi, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Boğaziçi Üniversitesi - Ingiliz Dili Ve Edebiyatı | 2018

İş Tecrübesi

Tecrübe: 8 yıl

Şişli Prestige English / 03/10/2014- 25/12/2014
Görev: İngilizce Öğretmenliği

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    During the walking tour, see Our Lady Church with a statue by Michelangelo; Market Square with the Belfry; and Town Hall Square (Burg) with the Chapel of the Holy Blood.
    Yürüyüş turu sırasında Michelangelo tarafından yapılan bir heykel ile Our Lady Kilisesini; Belfry ile Pazar Meydanını ve Holy Blood Şapeli ile Belediye Meydanını (Burg) görün.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Since the government moved back to Berlin in 1990, it is now the meeting place of the German parliament.At the end of your tour, your guide will walk you back to your hotel or leave you at the location of your choice.To ensure you get the most out of your tour, please include any specific requests and attractions you'd like to see at the time of booking.
    Hükümet 1990 yılında Berlin'e taşındığından beri, şimdi Alman parlamentosunun buluşma yeridir.Turunuzun sonuna, rehberiniz sizi otele ya da dilediğiniz yere bırakacak.Turdan en iyi şekilde faydalandığınızı garantilemek için, lütfen herhangi özel isteğinizi ve görmek istediğiniz turistik yerleri rezervasyondan önce bildirin.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    After a stop to stretch your legs and enjoy breakfast in the town of Tekirgad (own expense), arrive at Gallipoli and start your tour of World War I battlefields.Under Allied command, Australian and New Zealand forces landed at Gallipoli in 1915 with the aim of invading and capturing Constantinople—the city that is now Istanbul.
    Biraz bacaklarınızı açmak ve bir kahvaltı için Tekirdağ'da mola verin (masrafları kendiniz karşılayacaksınız) ve Birinci Dünya Savaşı cephelerinin meydana geldiği Gelibolu'ya ulaşın. Müttefik Kuvvetlerin emri altında Avustralya ve Yeni Zelanda birlikleri 1915 yılında Gelibolu'ya çıkmışlar ve İstanbul'u ele geçirme hedefiyle ilerlemeye çalışmışlardır.
  • Türkçe » İngilizce - Websitesi Tercümesi (Ürünler ve kataloglar)
    Lütfen kullanıcının e-posta adresini girin.
    Please enter driver's e-mail address.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Römiz Mektubu ve ekinde yer alan vesaiki, akreditif metni, ICC kurallarına ve Dış Ticaret ve Garanti İşlemleri Kontrol Tablosu 'na uygun olarak kontrol eder.
    It controls the letter of remittance and the document which is included in its enclosure, the letter of credit text in compliance with the Foreign Trade and Guarantee Transactions Control Table.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Buna göre taşınmazın birim arsa değeri emsal karşılaştırma yöntemi ile ~40 TL/m2 birim fiyat baz alınarak, toplam arsa değeri ise 50.000 TL olarak takdir edilmiştir.
    According to this, the unit field value of the real estate was appraised as ~40 TL/m2, and the total land value was appraised as 50,000 TL with Sales Comparison Method.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Ancak müşteri mektubu teslim almamış ise aynı gün içinde mektup iptal edilebilir.
    However; letter may be cancelled within the same day if the customer has not taken delivery of the letter.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Kredi kullandırımları, müşteri talimatına istinaden Kredi Ürünleri Satış Grubu talebi ile Operasyon Bölümü tarafından gerçekleştirilir.
    Loan allocations (extensions) are performed by Operation Department upon request by Loan Products Sales Group as regard the demand of customer.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    7427, 7428 Parseller, 264 ada 1, 2, 3, 4, 5, 6 parseller, 265 ada 1 ve 2 Parsel nolu
    and 7428, block 264 lots 7424, 7425, 7426, 7427 and 7428, block 264 – lots 1, 2, 3, 4, 5, and 6, block 265 –lots 1 and 2

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum