İngilizce tercüman - ÖZGÜR Ç.

ÖZGÜR Ç. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından ÖZGÜR Ç. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Finansal, Edebi, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Balıkesir Üniversitesi - Ingilizce Öğretmenliği | 2009
Yüksek Lisans: Balıkesir Üniversitesi - Ingiliz Dili Ve Eğitimi | 2015

İş Tecrübesi

Tecrübe: 18 yıl

Batman/Kozluk İmam Hatip Lisesi / 2010
Görev: İngilizce Öğretmeni

Batman/Kozluk Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu / 2012
Görev: İngilizce Öğretmeni

Balıkesir Ali Hikmet Paşa Ortaokulu / 2013
Görev: İngilizce Öğretmeni

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Lying near the island of Spetses, Hydra is best known for its colorful little capital, full of quaint, narrow alleys, charming red-tiled houses and mansions silently stand witness to a long and turbulent history.
    Spetses adasının yanında uzanan Hydra en iyi şirin, dar sokaklarla, büyüleyici kırmızı kiremitli evlerle ve konaklarla dolu renkli küçük başkenti ile bilinir. Sessizce uzun ve çalkantılı tarihine şahitlik edin.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Sugar, Cherry 35%, Water, Glucose, Citric Acid E330 and Pectin.
    Şeker, Vişne %35, Su, Glikoz, sitrik Asit E330 ve Pektin.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    7:30amHotel pickups commence approximately 30 - 60 minutes prior to this time, exact pickup time will be advised on reconfirmation
    Sabah 7.30Otelin alımları bu saatten yaklaşık 30-60 dakika önce başlar, tam alım saati yeniden teyitten sonra haberdar edilecektir.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    After a one-hour drive through the scenic Belgium countryside, arrive in Ghent, where you will visit St Bavo Cathedral, home of the world-famous painting,Adoration of the Mystic Lamb(optional; closed on Sundays).
    Güzel manzaralı Belçika kırsalında bir saatlik bir yolculuktan sonra, dünyaca ünlü Adoration of the Mystic Lambtablosunun yer aldığı St.Bavo Katedralinin ziyaret edin (isteğe bağlı; Pazar günü kapalıdır).
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Explore Amsterdam the 'Dutch way' - by bike!
    Amsterdam'ı 'Hollandalı Usulü' keşfedin - bisikletle!
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Rabobank AŞ. is part of a financial institution operating internationally with a wide range of activities around the globe.
    Rabobank AŞ. dünya çapında geniş yelpazede faaliyetlerde uluslararası çalışan bir finansal kurumun bir parçasıdır.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum