İngilizce, İspanyolca tercüman - ÖZLEM L.

ÖZLEM L. Hakkında - İngilizce, İspanyolca tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından ÖZLEM L. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce ve İspanyolca dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 15000 karakter (2400 Kelime)
    • İspanyolca » Türkçe: 15000 karakter (2400 Kelime)
    • Türkçe » İspanyolca: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Websitesi

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Istanbul Üniversitesi - Ispanyol Dili Ve Edebiyatı |

İş Tecrübesi

Tecrübe: 10 yıl

ergör organizasyon / 2012-2014
Görev: tercüman ve ardıl tercüman

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Admire views of the barren yet enchanting landscape on the way, and listen to your private guide's tales about the region and its fascinating geology.First stop on your desert rendezvous is a traditional camel farm to see herds of the magnificent humpbacked herbivores.
    Yola devam ederken, çorak ama etkileyici peyzajı göreceksiniz; bir yandan da rehberinizin bölge hakkında anlattığı hikayeleri ve ilginç jeolojik yapısı hakkındaki bilgileri dinleyebilirsiniz. Çöl randevunuzun ilk durağı bir deve çiftliği olacak ve burada bu muhteşem hörgüçlü otçul hayvanların sürülerini görebileceksiniz.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Confirmation will be received at time of bookingNot recommended for child aged 4 and underAdult pricing applies to all travelers
    Bu ürüne ilişkin teyit, rezervasyon esnasında alınacaktır4 yaşındaki veya daha küçük yaştaki çocuklar için uygun değildirTüm yolcular için yetişkin fiyatları uygulanır
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    This alarm serves as warning and is automatically reset when the correct holding pressure has been reached or the brake is disengaged.
    Bu alarm, bir uyarıdır ve doğru tutma basıncına ulaşıldığında ya da fren devre dışı kaldığında otomatik olarak sıfırlanır.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    The alarm is generated if a fault is present in the wind sensors that prevents time-limited continued operation.
    Rüzgar sensörlerinde zaman sınırlı sürekli işletimi engelleyen bir hata varsa alarm üretilir.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum