İngilizce tercüman - FATIH G.

FATIH G. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından FATIH G. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 40000 karakter (6400 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Ticari, Finansal, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Kocaeli Üniversitesi - Işletme | 2005

İş Tecrübesi

Tecrübe: 20 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Since Rabobank Group is a cooperative incorporated in the Netherlands, reference is also specifically made to the most relevant Dutch legislation.
    Rabobank Group Hollanda'da kurulmuş bir kooperatif olduğu için, en alakalı Hollandad yasalarına da özellikle atıfta bulunulmuştur.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Enjoy a round-trip scenic coach trip and ride a bright red rail car, passing unrivaled landscapes amid the towering peaks of the Swiss Alps, including time to spend in charming Tirano and St Mortiz.
    Gidiş-geliş pitoresk otobüs gezintisinin tadını çıkarın ve parlak kırmızı bir vagona binerek, İsviçre Alplerinin birbiri ardına yükselen zirveleri arasındaki muhteşem topraklardan geçin ve büyüleyici Tirano ile St Moritz'de vakit geçirin.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Indicates, with reference to the product branding, labelling or packaging, the descriptive term that is used by the product manufacturer to identify whether or not the product is self-adhesive.
    Ürün markasına, etikete veya ambalaja istinaden, ürün üreticisi tarafından ürünün kendiliğinden yapışır olup olmadığını tanımlamak için kullanılan tanımlayıcı ifadeyi belirtir.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Close medium voltage circuit breaker.
    Orta voltaj devre kesicisini kapatın
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Excludes car top, rear and windshield deflectors.
    Araç üst, arka ve ön cam rüzgar deflektörleri dahil değildir.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Please also see Rabobank AS Prevention of Proceeds of Crime Policy (local
    Lütfen Rabobank A.Ş. Suç Kazançlarını Önleme Politikasına
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Indicates, with reference to the product branding, labelling or packaging, the descriptive term that is used by the product manufacturer to identify whether the product is sold cut or uncut.
    Ürün markasına, etikete veya ambalaja istinaden, ürün üreticisi tarafından ürünün kesilmiş veya kesilmemiş olarak satıldığını tanımlamak için kullanılan tanımlayıcı ifadeyi belirtir.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum