İngilizce tercüman - SIMLA K.

SIMLA K. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından SIMLA K. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Ticari

Eğitim Bilgileri

Bilgi girilmemiş.

İş Tecrübesi

Tecrübe: 5 yıl

Hürriyet Gazetesi / Çalışmaya devam ediyorum.
Görev: New York Times Gazetesi'nin çevirilerini yapıyorum. Ünlülerle röportaj yaparak "Seyir Defteri" adlı bölümü hazırlıyorum. Seyahat Eki!ne seyahat deneyimlerimi ve analizlerimi yazıyorum.

Emre Başoğlu Ajans / Mart 2013-Eylül 2013
Görev: Halkla İlişkiler Elemanı- Çekimlerde, ürün tanıtımlarında çevirmenlik yapıyordum buna ek olarak metin çevirileri yapıyordum ve yabancı müşteriler ile iletişim kurulmasını sağlıyordum.

Best Deri / Ocak 2012-Mart 2013
Görev: Moda Koordinatörü Asistanlığı- Şİrketin metin çevirilerini yapıyordum. Buna ek olarak yabancı müşterilerle yüz yüze ve internet aracılığıyla iletişimi sağlıyordum.

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Includes any products than can be described/observed as two or more distinct kitchen utensils or food preparation products sold together, which exist within the schema belonging to different bricks but to the same class, that is, two or more products contained within the same pack which cross bricks within the Household Food Preparation Equipment class.
    Aynı sınıftan ancak farklı birimlere ait şemalar içinde mevcut olan ve ev gıda hazaırlama ekipmanları sınıfına ait çapraz birimler olarak aynı paket içerisinde iki veya daha fazla ürün içeren ve birlikte satılan iki veya daha fazla mutfak setleri veya gıda hazırlama ürünleri olarak tanımlanabilecek/gözlemlenebilecek her tür ürün dahildir.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    The alarm starts a recovery period during which the components that may have been overloaded can cool down.
    Alarm bir düzelme aşaması başlatır ve bu esnada aşırı yüklenmiş olabilecek bileşenler soğuyabilir.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    active drive train damper incorrectly parametrized
    aktif sürücü tren damper parametresi yanlıştır
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Belgeler ve sertifikalar)
    Addition of sections 7.4, 7.5 including Table
    7.4, 7.5 bölümlerinin Tablo 4 dahil ve 7.6
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    The alarm is triggered if the direct current link voltage > 452 VDC and the charger reports not ready or the direct current link voltage < 442 VDC and the charger reports ready
    Doğru akım bağlantı voltajı > 452 VDC ise ve şarj cihazı hazır değil bildiriyorsa veya doğru akım bağlantı voltajı
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Genetik)
    Other MEK inhibitors are also in trials for multiple cancer types.
    iDiğer MEK inhibitörleri de çeşitli kanser tipleriyle ilgili araştırmalra konu olmaktadır.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    YÜKLENİCİ ULUSAL MARKER'ın eklenmiş olduğu akaryakıt miktarından doğan hertürlü vergi cezası ve benzeri mali yükümlülükler ile taşınan akaryakıtın yüklemenin yapıldığı ilde geçerli GNB Perakende Satış Fiyatı (KDV dahil) ile yükleme miktarı üzerinden hesaplanacak bedeli %100 zamlı olarak ve akaryakıtın muhteviyatında bulunan ULUSAL MARKER miktarının tamamının bedelini, ayrıca akaryakıtın berteraf maliyetini, YÜKLENİCİ'nin hakedişinden veya teminatından mahsup edilecektir.
    He is responsible to cover all kinds of tax and similar financial penalties which arise from the amount of fuel oil including national marker. The cost of total amount of included national marker, averting cost of the fuel oil, and the cost of fuel oil calculated according to the loading amount, will be collected from the CONTRACTOR's salary or performance bond with 100% price increase according to current GNB retail price (tax included) over which the loading has been made.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Eczacılık)
    Ayrıca ürünlerin üretimde bekleme durumları ve analiz esnasında numune tartımı ile enjeksiyon işlemleri arasındaki süre araştırılmış ancak sorun teşkil edecek bir durum tespit edilememiştir.
    In addition, the waiting time of the products in production and the time interval between sample weighing and injection processes during the analysis were investigated, but no problematic situation could be determined.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Onay yetkilileri ve izin yetkililerini 323 L - Tesis Onay ve İzin Yetkilileri Tablosu ile tesiste SEÇ panosunda ilan etmek ve güncel olmasını sağlamak.
    To announce the approval authorities and permission authorities in HSE board in the facility with 323 L-Table of Facility Approval and Permission Authorities and to ensure it is up to date.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum