İngilizce tercüman - BEGÜM S.

BEGÜM S. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından BEGÜM S. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 20000 karakter (3200 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Finansal, Turizm, Websitesi

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Yıldız Teknik Üniversitesi - Ingilizce Öğretmenliği | 2017

İş Tecrübesi

Tecrübe: 5 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Krediler sürecinin mevzuata ve Banka tarafından belirlenmiş standartlara uymaması, sürecin standart bir şekilde yürütülememesi
    Noncompliance of credits process with the regulation and the standards established by the Bank, non-execution of the process as standard
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Vesaik ibraz yeri Türkiye olmalıdır.
    The document submitting place should be Turkey.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    Stokların tamamı maliyet değeri ile gösterilmiştir.
    All costs are shown with their inventory values.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Taşınmaza yakın konumda İhlas Armutlu köyü tarafında %40 4 kat imarlı 20.000 m² arsa 4.000.000 TL bedelle satılıktır.
    A 20,000 m² land near the real estate zoned for 40% 4 floors is for sale at a price of 4.000.000 TL.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Rabobank A.Ş., 2015 yılında ilişkisiz kişi konumundaki bankalar ile de plasman işlemi gerçekleştirmiş olup iç emsaller vasıtasıyla bir karşılaştırma yapmak mümkündür.
    Rabobank Inc. also carried out placement transactions with banks, which are in unassociated persons position, and it is possible to make a comparison by using internal precedents.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Muhasebe)
    En az 100, en çok 1000 madde bulunan kapanış işlemlerini içeren
    Journal of December 2010 must be uploaded, containing closing actions with at least 100 items and a maximum of 1000 items.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    Bu mal; tabloların amacı doğrultusunda, ortaklar, üst düzey yönetimi ve yönetim kurulu üyeleri, konsolidasyona dahil edilmeyen Bağlı Ortaklıklar, aileleri ve kendileri tarafından kontrol edilen ve önemli etkinliğe sahip bulunulan şirketler ‘ilişkili taraflar olarak kabul ve ifade edilmişlerdir.
    For the purpose of these financial statements, shareholders, senior management and board members, not included in consolidation Subsidiaries, their families and each company that are controlled by them and having significant activity are considered and referred to related parties.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Port pickup and drop-off Transport by private vehicleLocal guide Worry-free Shore Excursion Guarantee
    Limanda alma ve limana bırakma Özel araçla ulaşımYerel rehber Dertsiz Kıyı Yolculuğu Garantisi
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Your itinerary is totally up to you, and you will have time to visit two individual establishments on the tour.This in-depth, hassle-free private tour is hosted by a professional guide.
    Rotanız tamamen size kalmış; ayrıca tur boyunca iki ayrı tesis gezmek için vaktiniz olacaktır.Bu derinlikli ve zahmetsiz özel tur, İngilizce bilen bir rehber eşliğinde gerçekleştirilmektedir.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Then, listen and learn from your guide's expert instructions, grab a sandboard, and start sliding and riding down the sandy slopes.
    Uzman rehberinizin talimatlarını dinleyin, bir sandboard kapın ve kumullarda kayıp sürmeye başlayın.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Gratuities (optional) Food and drinks, unless specified Entrance fee (approximately 25 Turkish Lira) to the thermal pools at Hierapolis
    Bahşişler (opsiyonel) Yeme içme, aksi belirtilmedikçe Giriş ücreti (yaklaşık 25 TL), Hierapolis termal havuzlarına
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    It's a star-studded itinerary, and you never know which star you might meet!
    Bu bir yıldızlı seyahat rehberi, ve hangi yıldızla karşılaşacağınızı asla bilemezsiniz!
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Steeped in Viking history, this vibrant city also has a fascinating past, and you can discover it all on your Stockholm hop-on hop-off tour.Aboard a comfortable, open-top, double-decker bus, admire top Stockholm attractions, such as must-visit Gamla Stan (the city's gorgeous Old Town), and look out for the famous Royal Palace.
    Viking tarihi ile doğdolu olan bu canlı şehrin aynı zamanda büyüleyici bir geçmişi var ve bu geçmişin hepsini Stockholm in-bin turunda keşfedebilirsiniz. Konforlu, üstü açık, iki katlı bir otobüse atlayın ve Stockholm'ün en güzel turistik mekanlarını mesela gezilmezse olmazlardan Gamla Stan'ı (şehrin muhteşem Eski Kenti)nefesiniz kesilir gibi izlerken bir yandan da ünlü Kraliyet Sarayını kaçırmamak için gözlerinizi dört açın.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

10 ay amerikada eğitim

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum