İngilizce tercüman - BATUHAN A.

BATUHAN A. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından BATUHAN A. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Yıldız Teknik Üniversitesi - End. Müh. | 2013
Yüksek Lisans: Kocaeli Üniversitesi - End. Müh. |

İş Tecrübesi

Tecrübe: 9 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Express Circlein summer season every 20 minutes and in winter season every 30 minutes.
    Ekspres Döngüyazın her 20 dakikada, kışın her 30 dakikada bir.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Designed to give you a fast, hassle-free independent trip to Stonehenge, collect your entrance tickets (included in the tour price!) and free audio-guide before exploring at your own pace.
    Size Stonehenge'e hızlı ve karmaşadan uzak bağımsız bir gezinti sağlamak için tasarlanmış olan bu giriş biletlerinizi (tur fiyatına dâhildir!) ve ücretsiz sesli-rehberinizi alın ve kendinize göre keşfetmeye başlayın.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    You'll see the business and financial center, Bahnhofstrasse, the most important museums, a section of the Old Town, Fraumunster Church with its famous Chagall windows, historical Limmatquai, the University district, residential areas, beautiful hillside villas on the Zurichberg, as well as recreation areas and views of the Alps from Zurich's vantage point on the lake.
    Yolculuk esnasında, iş ve finans merkezini, Bahnhofstrasse'yi, en önemli müzeleri, Eski Şehrin bir bölümünü, meşhur Chagall pencereleriyle Fraumunster Kilisesini, tarihi Limmatquai'yi, üniversite bölgesini, mesken alanlarını, Zurichberg eteklerindeki güzel villaları, rekreasyon alanlarını ve göl üzerindeki, Zürih'in seyir alanı üzerinden Alpleri görme fırsatı bulacaksınız.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Your local contact is Vienna Sightseeing Tours on +43 171 246 830.Please be ready at least 30 minutes prior to departure time.The tour requires a minimum number of passengers to operate.
    Yerel irtibat noktanız +43 171 246 830 nolu telefondan Vienna Sightseeing Tours'dur.Lütfen hareket saatinden en az 30 dakika önce hazır olunuz.Turun düzenlenmesi için minimum sayıda yolcu gereklidir.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum