İngilizce tercüman - BÜŞRA A.

BÜŞRA A. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından BÜŞRA A. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Istanbul Şehir Üniversitesi - Tarih |

İş Tecrübesi

Tecrübe: 4 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Akademik Tercüme (Belgeler ve sertifikalar)
    CAPITAL MARKET IMPERFECTIONS AND ENTREPRENEURIAL FINANCE
    SERMAYE PİYASASI KUSURLARI VE GİRİŞİMCİLİK FİNANSMANI
  • İngilizce » Türkçe - Akademik Tercüme (Mimarlık)
    The study concludes that although segregation is inevitable in any city and is experienced by almost all cities in the world, it only become abnormal when each segregated side live different lives from one another and end up isolated from each other.
    Çalışma, herhangi bir şehirde ayrımın kaçınılmaz olduğu ve dünyadaki hemen hemen tüm şehirlerde yaşansa da, bunun; yalnızca her bir ayrılmış taraf diğerinden farklı hayatlar yaşadığından ve taraflar birbirinden izole hale geldiğinden olağandışı hale geldiği sonucuna varmaktadır.
  • İngilizce » Türkçe - Akademik Tercüme
    - Intersion of a permanent pace-meter for symptomatic bradycardia-arrhythmia
    Semptomatik bradikardi-aritmiye yönelik daimi bir kalp pilinin takılması
  • İngilizce » Türkçe - Akademik Tercüme (Mimarlık)
    This, combined with other processes such as the economic reform in the city, in addition to the globalization and neoliberal processes, have resulted in the uprising and excess attention to the upper class West Amman at the cost of the neglect of the lower class East Amman.
    Bu, küreselleşme ve neoliberal süreçlere ilaveten şehirdeki ekonomik reformlar gibi diğer süreçlerle bir araya geldiğinde, alt sınıf Doğu Amman'ının göz ardı edilmesi pahasına üst sınıf Batı Amman'ın yükselişi ve aşırı ilgi görmesi ile sonuçlanmıştır.
  • İngilizce » Türkçe - Akademik Tercüme (Belgeler ve sertifikalar)
    SP.TP.CLIMATE CHANGE,ECONOMICS&POLICY
    İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ, EKONOMİ VE POLİTİKA SEÇME KONULAR
  • İngilizce » Türkçe - Akademik Tercüme
    New trends are decision support systems and tools for tree identification and tools for wood material testing and measurement.
    Yeni trendler ağaç tanılama için karar destek sistemleri ve ahşap malzeme testi ve ölçümüne yönelik araçlardır.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum