İngilizce tercüman - MUSTAFA Ö.

MUSTAFA Ö. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından MUSTAFA Ö. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Websitesi

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Bahçeşehir Üniversitesi - Yazılım Mühendisliği | 2018

İş Tecrübesi

Tecrübe: 9 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    If you wish, choose from the drinks selection available from the on-board bar (own expense).
    Dilerseniz, teknedeki barda mevcut olan içeceklerden seçebilirsiniz (ücretlidir).
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    The area is home to several of the city's quirky sights such as the Church of Our Saviour (Vor Frelsers Kirke) with its elaborate spire.Pass the Old Stock Exchange near the island of Slotsholmen, and then return back to the start point - hopping off your boat at either Nyhavn or Gammel Strand.
    Şehrin detaylı çan kulesi ile birlikte Church of Our Savior (Vor Frelsers Kirke)kilisesi gibi birkaç tuhaf yapıya da ev sahipliği yapan bir bölge var. Slotsholmen adası yakınlarındaki Eski Borsa binasını geçtikten sonra tekrar başlangıç noktasına dönün – tekneden ya Nyhavn veya Gammel Strand'da inin.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Near the Colosseum in Ancient Rome
    Eski Roma'daki Kolezyum'a yakın
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Gratuities (optional)Food and drinks, unless specified
    Bahşişler (opsiyonel)Yiyecek ve içecekler, belirtilmemişse
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Relax and be pampered at a historical Russian bath in Moscow.
    Moskova'da bulunan tarihi bir Rus hamamında rahatlayabilir, kendinizi şımartabilirsiniz.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Last lift at 11:00pmOctober 01 to March 31:Sunday to Thursday from 9:30am to 10:30pmFriday, Saturday and day before a bank holiday from 9:30am to 11:30pmLast lift operates 30 minutes prior to closing time
    Son asansör 23:00'de1 Ekim-31 Mart: Pazar'dan Perşembe'ye 9:30-22:30Cuma, Cumartesi ve banka tatil gününden 1 gün önce 9:30'dan 23:30'aSon asansör kapanış saatinden 30 dakika önce çalışır.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum