İngilizce tercüman - EBRU A.

EBRU A. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından EBRU A. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 50000 karakter (8000 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Finansal, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Kara Harp Okulu - Sistem Mühendisliği | 2006
Yüksek Lisans: Beykent Üniversitesi - Iky | 2010
Doktora: Haliç Üniversitesi - Yönetim Ve Organizasyon |

İş Tecrübesi

Tecrübe: 15 yıl

Piyade okulu / 2007-
Görev: Öğretmen-Bölük komutanı

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    April to October:Wednesday, SundayNovember to March:Sunday
    Nisan - Ekim:Çarşamba, PazarKasım - Mart:Pazar
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    The tour concludes at the Dead Sea, where you will have time to relax on the mineral beach and float in the salt-rich sea before heading back to Tel Aviv.
    Tur, mineralli sahilde rahatlamak ve tuz bakımından zengin denizde yüzmek için zamanınızın olacağı Ölü Denizde sona erecek ve ardından Tel Aviv'e dönülecek.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Senior Management : stands for Board of Directors and top level
    Üst Yönetim :Yönetim Kurulu ve üst seviye yönetimi ifade eder
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Your local contact is Discover Central Europe on +36 1 269 3843 .Please be ready at least 10 minutes prior to departure time. Not recommended for pregnant womenYou will need to sign an Insurance Waiver and Damage Deposit before tour departure (children under the age of 18 must have an adult to sign for them)
    Yerel irtibat biriminiz Discover Central Europe olup telefon numarası +36 1 269 3843'tür .Lütfen kalkış saatinin 15 dakika öncesinde hazır olunuz. Hamile kadınlar için tavsiye edilmezAyrılmadan önce Sigortadan Feragat ve Hasar Depozitosu imzalamalısınız (18 yalın altındaki çocukların yerine yetişkin biri imza atmalıdır)
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    The meeting point is easy to locate and your guide will be waiting for you.Hotel pickup is not included, however, please provide your hotel details when booking, to be kept on record for contact purposes only.
    Buluşma noktasını bulmak oldukça kolay ve rehberiniz sizi orada bekliyor olacak.Otelden alışlar dahil değildir, ancak, rezervasyon yaparken iletişim amaçlı kayıt tutmak için otel detaylarını veriniz.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum