İngilizce tercüman - HALUK K.

HALUK K. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından HALUK K. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Teknik, Hukuki, Akademik, Ticari, Finansal, Edebi, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: ODTÜ - Mimarlik | 2007

İş Tecrübesi

Tecrübe: 14 yıl

TML Constuction Company / 01.2009-07.2009
Görev: MİMAR

SİNCAN BELEDİYESİ / 07.2009-02.2011
Görev: MİMAR

TÜRK TELEKOM / 02.2011-
Görev: MİMAR

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Marseille Hop-On Hop-Off Tour Stops:Vieux Port Métro - Vieux Port Fort Saint-Nicolas Vallon des Auffes Corniche Talabot Parc Borely Oriol Corniche Notre Dame de la GardeCorderie Saint VictorPréfectureGabriel Péri / RépubliquePlace de la JolietteFort Saint Jean / MUCEM
    Marseille Hop-On Hop-Off Tur Durakları:Vieux Port Métro - Vieux Port Fort Saint-Nicolas Vallon des Auffes Corniche Talabot Parc Borely Oriol Corniche Notre Dame de la GardeCorderie Saint VictorPréfectureGabriel Péri / RépubliquePlace de la JolietteFort Saint Jean / MUCEM
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Harry Potter Studio Tour departing Central London at 7.30am
    Sabah 07:30'de merkez Londra'dan kalkan Harry Potter Stüdyosu Turu
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Dolls/Puppets/Soft Toys Accessories
    Bebekler / Kuklalar / Yumuşak Oyuncaklar Aksesuarları
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Biyokimya)
    What is the temperature range for FreeFlow HC to be effective?
    FreeFlow HC'nin etkili olması için gereken sıcaklık aralığı nedir?
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Then, return to Barcelona by coach.
    Daha sonra Barselona'ya yine otobüsle döneceksiniz.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Biyokimya)
    These devices reduce the amount of gases and particles coming out of the muffler.
    Bu cihazlar susturucudan gelen gaz ve parçacık miktarını azaltırlar.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

TML Constuction Company, İstanbul Teknik ofis bünyesinde Libya, Tobruk’ta Al-Massira Oteli’nin restorasyonu  Proje, Libya Tobruk’ta bulunan Al-Massira otelinin restorasyon işlerini kapsamaktadır. Proje, Sosyal Güvenlik Fonu ve ana yüklenici olan TML’nn iş birliğinde yürütüldü. Otel kompleksi, toplam 15000 m² kapalı alanı, 32000 m² ‘de açık alan üzerinde konumlandırılmış olup, 88 twin oda, 28 çift kişilik oda, 8 suit oda, 2 presidential suit, 16 stüdyo tipi oda, 2 stüdyo tipi presidential suit ve 289 yatak içeren 17 villa kapsamında restore edildi. Kamu ve genel hizmet alanlarında ek olarak, otel ayrıca 153 kişilik fuayesi ile birlikte sinema, açık yüzme havuzu, tenis kortu, 134 kişilik otuma alanı ile birlikte lobi, 103 kişilik kafe, 167 kişilik restaurant, yaklaşık 150 kişi kapasitesinde konferans salonu bulunmaktadır.  Kaplama işlerinin tadilatı (duvar, yer, tavan kaplamaları, ahşap ve metal işler v.s.); Tüm iç ve dış kapı, pencerelerinin yenilenmesi; Çatı izalasyonunun tüm sistemi ile birlikte yenilenmesi; Yeni elektrik-mekanik tesisatın döşenmesi (HVAC, elektrik sistemi); Peyzaj elemanlarının (yürüme yolları, otopark alanları, ağaçlandırılmış alanlar), tenis kortunun ve yüzme havuzunun yenilenmesi; Mobilya, Mutfak ve çamaşırhane ekipmanlarının sağlanması.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum