İngilizce tercüman - HANDE T.

HANDE T. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından HANDE T. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 15000 karakter (2400 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Trakya Üniversitesi - Tıp Fakültesi | 2018

İş Tecrübesi

Tecrübe: 6 yıl

FCL Assist Danışmanlık Hizmetleri / Mayıs 2013-
Görev: Kozmetik videolarına altyazı hazırlama

Urban Translation Services / Haziran 2013-
Görev: Medikal çeviri

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Gebelik)
    Even though the chance of pregnancy is very low if you've been taking your pill every day, you can always take a pregnancy test if you miss your period just to be sure.
    Gebelik ihtimali çok düşük olsa da, eğer hapınızı her gün alıyorsanız ve adet görmemişseniz emin olmak için gebelik testi yaptırabilirsiniz.
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Gebelik)
    Leave a little bit of space at the top to collect semen (cum).
    Meninin (spermin) toplanmasına olanak sağlayacak şekilde üst kısımda bir miktar boşluk bırakın.
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Eczacılık)
    If you do not allow your child to participate in the genetic testing, your child will not be able to participate in the study.
    Çocuğunuzun genetik teste katılımına izin vermediğiniz takdirde, çocuğunuz bu çalışmaya katılamayacaktır.
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Beslenme)
    Foods with low GI include all non-starchy vegetables and some starchy vegetables, most fruit, beans and legumes (e.g., kidney beans and lentils) and many whole grain breads and cereals (e.g., whole wheat bread and all-bran cereal).
    Düşük GI'sı olan gıdalar arasında şunlar yer almaktadır:nişastasız sebzeler ve bazı nişastalı sebzeler, meyvelerin çoğu, fasulye ve baklagiller (örneğin, barbunya ve mercimek) ve tam tahıllı ekmek ve yulafların çoğu (örneğin, tam kepekli ekmek ve tam kepekli yulaf).
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Gebelik)
    The Checklist also contains some information/knowledge items regarding what information about OCs that the FE should share during the role-play, which the FE Candidates who are watching will check “Yes” or “No”, depending on what the FE in the role-play explains.
    Kontrol Listesinde ayrıca, SE'nin spesifik rol-canlandırma etkinliği esnasında AADKÜ'ler hakkında paylaşması gereken bilgilerle ilgili bazı hususlara da yer verilmiştir. Söz konusu bu bilgiler izleyen SE Adayları tarafından, SE'nin rol-canlandırma etkinliğinde açıkladıklarına bağlı olarak, “Evet” ya da “Hayır” şeklinde kontrol edilecektir.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Loyola Marymount University, CA, USA Temmuz 2008'de katıldığım dil programını advanced sertifikası ile tamamladım.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum