İngilizce tercüman - MERTCAN Ö.

MERTCAN Ö. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından MERTCAN Ö. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 20000 karakter (3200 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Finansal, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Koç Üniversitesi - Uluslararası Ilişkiler - Ekonomi |

İş Tecrübesi

Tecrübe: 7 yıl

Koç Üniversitesi / eylül 2011 - hala devam ediyor
Görev: Koç Üniversitesi İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü hocalarından Doç. Dr. Şuhnaz Yılmaz\'ın asistanı

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Hotel pickup and drop-offRound-trip flights from Istanbul to IzmirEntrance fees to Ephesus and the House of Virgin MaryLunchLocal guideTransport by air-conditioned coach
    Otelden alma ve otele bırakmaİstanbul-İzmir arası gidiş dönüş uçuşlarEfes ve Meryem Ana Evi'ne giriş ücretleriÖğlen YemeğiYerel rehberKlimalı otobüsle ulaşım
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Hear tales of gruesome gladiator combat while exploring the Colosseum's second and third tiers; learn about monuments like the Regia inside the Roman Forum; and enjoy photo stops at Rome's big-name attractions such as Trevi Fountain, Piazza Navona and more!
    Kolezyumun ikinci ve üçüncü katlarını keşfederken, tüyler ürpertici gladyatör dövüşleri hakkındaki hikayeleri dinleyin; Roma Froumu içerisinde bulunan Regia gibi abideler hakkında bilgi edinin ve Trevi Çeşmesi, Piazza Navona ve daha fazlası gibi Romanın ün yapmış cazibe merkezlerininde fotoğraf çekmek için durun ve keyfini çıkarın
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Start with a guided tour of the incredible Accademia Gallery, seeing Michelangelo's 'David' and Botticelli's 'Madonna and Child,' and then explore the city on a comprehensive walking tour.
    Michelangelo'nun 'David'ine' ve Botticelli'nin 'Meryem Ana ve Çocuğu'na' bakarak inanılmaz Accademia Galerisi rehberli turunuza başlayın ve sonra kapsamlı bir yürüyüş turu ile şehri keşfedin.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    The part of Compliance that maintains a central register called ―Corporate List Sensitive Information, performs conflict clearing and monitors wall crossings and the sharing of information.
    Uyumun Kurumsal Hassas Bilgiler Listesi olarak adlandırılan bir merkezi kaydını tutan, çatışmanın çözümlenmesini gerçekeştiren ve duvar ihlalleri ve bilgi paylaşımını izleyen bölümü.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    İşleme ilişkin müşteri talimatını, varsa ilgili onayları, tüm belge/ bilgileri ile birlikte Operasyon Bölümü'ne iletir.
    It submits the client order and approvals, if any, for the transaction to Operations Department together with all documents/information.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Karadeniz Boğazı' koridorunun bir miktar dışında kalan bu bölgede sınırı Elmas Burnu teşkil eder.
    The border is constituted by the Elmas Cape in this region, which remains out of Black Sea Strait corridor.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Parsel Üzerinde Geliştirilecek Olan Ofis Projesinin İnşaat Alanı
    Building Area to be Constructed on the Lot
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Diğer şube ile birlikte yasal dökümanların koordine edilmesi, dökümanların tescil ve kayıtlarının yapılması hususunun takibi, dökümanların Türkiye'de gerekli olan imzalarının tamamlanması konusunda hizmet verilmesi,
    Coordinating the legal documents with the other branch, tracking the registration and notation of the documents, offering services for competion of the signed documents, if signature on document is required in Turkey.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Muhasebe)
    Bu nedenle kaynak uygulama bilgilerinin test ederken doğru yazılması önemlidir.
    So, it is important to enter source application information accurately while being tested.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Muhasebe)
    Bunların XSD (XML Şema Tanımlamaları)gösterimi aşağıdaki gibidir.
    XSD (XML Schema Definitions) display of them is as follows.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Harici garanti yurtdışı muhataba direkt mektup şeklinde gönderilecekse gönderim yazısını hazırlar.
    If the external guarantee is to be sent in the form of direct letter to the foreign payer, transfer letter is prepared.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

2011 yazında 12 günlük ve 2012 yazında 28 günlük olmak üzere Avrupa'da seyahat amaçlı bulundum. Gördüğüm şehirler arasında Roma, Floransa, Venedik, Nice, Monaco, Barcelona, Lyon, Paris, Amsterdam, Brüksel, Brugge, Berlin, Prag, Viyana ve Budapeşte bulunmaktadır.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum