İngilizce tercüman - BEHICE S.

BEHICE S. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından BEHICE S. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 15000 karakter (2400 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 15000 karakter (2400 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Ticari, Finansal, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: ODTÜ - Işletme | 2011

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (İşletme/Ticaret (genel))
    Personele yemekhanelerde (self servis düzeninde) sıcak bankolarda yemek servisi yapılacaktır.
    Food service will be given to the personnel on hot counters (in self-service layout) in the dining hall.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    İşbu anlaşmanın ekleri, bu sözleşmenin ayrılmaz bir parçasıdır.
    The annexes of the contract shall be regarded as integral part of the contract hereon.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (İşletme/Ticaret (genel))
    Kullanılan ilaçların Sağlık Bakanlığı onaylı olmaları ve uygulama yöntemleri takip edilmekte ve uygunluğu sağlanmaktadır.
    Chemicals used during the process must be approved by Ministry of Health, and implementation methods are inspected and its compliance is provided.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    5..19 YÜKLENİCİ, taşıma belgeleri ve beraberinde bulunması gereken belgeleri incelemek ve taşıt, konteyner ve yükün bunlara uygun olmasını sağlamaktan ve LNG Taşıma araçları ve tankerlerin ADR'de tanımlanmış olan amaçların dışında kullanılmasını önlemeklen ve sürücüye yazılı talimatları vererek okumasını ve anlamasını ve gerektiği şekilde uygulayabilmesini sağ' 1 ‘ 11
    5.19 The CONTRACTOR is responsible for reviewing the transport documents and documents on board and ensuring the compliance of the vehicle, container and load with such documents and preventing the use of LNG Transportation vehicles and tankers for purposes other than those defined in RID and submitting the written instructions to the driver and ensuring him to read, understand and apply as required.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (İşletme/Ticaret (genel))
    Normal hasta yemekleri ve diyet yemekleri kulelerin altında bulunan porsiyonlama mutfaklarına gönderilecektir.
    Normal patient meals and diet meals will be sent to portioning kitchens located below the towers.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Includes any products that may be described/observed as a cylindrical rod which is fixed horizontally by brackets to a wall, ceiling or other surface and from which a curtain is hung.
    Kenetlerle yatay olarak bir duvara, tava veya başka bir yüzeye sabitlenen ve üzerine bir perde asılan bir silindirik korniş olarak tanımlanabilecek/gözlemlenebilecek ürünleri içerir.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Through the process of air hanging, desiccants, pressing, or heat, flowers and leaves have all their moisture content removed, preserving as much color, texture, and shape as possible.
    Asılarak, kurutucular, presleme veya ısı süreci ile çiçekler ve yaprakların nem içeriği alınır ve çok renkli, desenli, şekilli bir görünüme getirilebilir.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Gratuities (optional)Food and drinksHotel pickup and drop-off
    Bahşişler (isteğe bağlı)Yiyecek ve içeceklerOtelden alıp, otele bırakma
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Includes any products that can be described/observed as an electric device, specifically designed to provide detachable electrical connections between motor vehicles and trailers.
    Spesifik olarak motorlu araç ve römork arasında elektrik bağlantısı sağlayan bir elektrik cihazı olarak tanımlanabilecek/gözlemlenebilecek her tür ürün dahildir.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Includes racks specifically designed to transport guns safely, such as under seat, back seat, over-head, floor mount car gun racks.
    Koltuk altı, arka koltuk, kafa üstü ve zemin monteli araç rafları gibi spesifik olarak güvenli taşıma rafları olarak tasarlanmış raflar dahildir.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum