İngilizce tercüman - CEREN B.

CEREN B. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından CEREN B. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • Türkçe » İngilizce: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Ticari, Finansal, Edebi, Turizm, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Plato Meslek Yüksek Okulu - Ing Grafik Tasarım | 2017

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Cumhuriyet gazetesi / 2017
Görev: Staj

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (İşletme/Ticaret (genel))
    Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yataklı Tedavi Kurumları İşletme Yönetmeliği'ne bağlı kalınarak düzenlenecektir.
    are going to be arranged based on the Inpatient Treatment Institutions Management Regulation of TR. Ministry of Health General Directorate of Treatment Services.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Tehlikeli Mal Taşımacılığı Sürücü Eğitim Sertifikası, alınması gereken lisans, belge ve evraklar
    Carriage of Dangerous Goods Driver Training Certificate, license, certificates, documents to be obtained;
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    çekici türündeki taşıtlarla çekilen yarı römork veya römork türündeki taşıtlar ile bu amaçla özel donanımı bulunan diğer taşıtlar.
    four wheels and a maximum design speed of more than 25 km/h, manufactured in accordance with the legislation stipulating the carriage of dangerous substances on the road.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme
    Tüm tedavi boyunca, hastayı değerlendiren ve tedavi eden uzmanlar, diğer uzmanlarla ile eşgüdüm içinde çalışıyor, uygun tedavilere devam ediliyor.
    During the whole treatment process, the specialists that evaluate and treat the patient work in coordination with other specialists and the appropriate treatment is administered.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Bu tür bir yaklaşım, problemlerin sıklık ve önem derecelerinin belirlenmesini kolaylaştıracak, önemli problemlere kökten çözümler sağlayarak işgücü dahil gereksiz kaynak kaybını azaltacaktır.
    Such an approach will facilitate the identification of the frequency and severity of the significant problems, by and will reduce unnecessary loss of resources including labor by providing radical solutions to the basic problems.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum