Arapça tercüman - MUHAMMET I.

MUHAMMET I. Hakkında - Arapça tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun yeminli tercümanlarından MUHAMMET I. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip Arapça dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • Arapça » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Ticari

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Inönü Üniv - Eczacılık | deva

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

malatya beydağı yabacılar şubesi / 06/06/2011
Görev: tercüman

turgut özal tıp merkezi / 06/06/2013
Görev: tercüman

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Arapça » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Baharın ve çiçeğin eşşsiz kokusunu E-166 ferahlığı ile yakalayın.
    احصلوا على الانتعاش مع رجل – 166 برائحة الربيع والزهور الا مثيل لها.
  • Arapça » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Benzer şekilde ısı da parfümünüzün bozulmasına neden olabilecek önemli bir etkendir.
    وبشكل مماثل فإن الحرارة ايضا عامل هام في التسبب في فساد العطر.
  • Arapça » Türkçe - Teknik Tercüme (Elektrik mühendisliği)
    Rainbow downlight LED armatür serisinin ürünü otan white serisi opal, düz difüzörlü armatür, basta otel, ofis, mağazalar üzere geniş kullanım alanlarına hitap etmekte iç mekanlarda her tür tavana sıva altı ürün olarak kullanılmaktadır.
    سلسلة المصباح الابيض مع ناشر اوبال التي تعد منتج سلسلة مصابيح السقف القوس قزح LED، لديها مجالات استخدامات واسعة حيث تستخدم بشكل رئيسي في الفنادق، المكاتب، وعلى المتاجر وتستخدم في كافة أنواع الاسقف في الأماكن الداخلية على شكل منتج مخفي تحت الجبص.
  • Arapça » Türkçe - Teknik Tercüme
    34882 Yakacık, Istanbul, Turkey (216) 451 30 31 - (216) 451 30 32 [email protected]
    محلة الجمهورية زقاق سنم رقم:3 ياكاجك – كارتال – اسطنبول
  • Arapça » Türkçe - Teknik Tercüme (İnşaat / İnşaat Mühendisliği)
    İş hacminin en yoğun olduğu Başkent Organize Sanayi Bölgesi'nde 11.059 m2'si kapalı, toplam 30.000 m2'lık alanda kurulu üretim tesisine sahip NURİŞ'in ürün gamı içerisinde, modüler prefabrik yapılar, konteynerler, konutlar ve çelik konstrüksiyon imalatları yer almaktadır.
    في منطقة باشكينت الصناعية حيث تكون الأعمال كثيفة , ضمن المساحة الإنتاجية التابعة لشركة نوريش و التي تمتلك مساحة تصل إلى 30.000 متر مربع , 11.959 منها تُعد مساحة مغلقة , يتم إنتاج. أبنية مسبقة الصنع قابلة للتركيب وفق الطلب ،شقق سكنية،حاويات

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

suriye arap cümhuriyetinde yaklaşık 6 yıl eğitim gördüm

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum