İngilizce tercüman - PINAR İ.

PINAR İ. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından PINAR İ. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 30000 karakter (4800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Ege Üniversitesi - Tıp Fakültesi | 2012
Doktora: Dışkapı YB EAH - Aile Hekimliği | deva

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (İnşaat)
    Pipe with threaded ends, shall where possible, will be assembled at ground level with the final connections being made in situation.
    Diş açılmış uçlara sahip borular, mümkün olduğu yerlerde, son bağlantıların yapıldığı mevkideki zemin yüzeyinde monte edilecektir.
  • İngilizce » Türkçe - Hukuki Tercüme (Yönetmelik)
    Non-organic seed and seed potatoes may be used, provided that the seed or seed potatoes are not treated with plant protection products, other than those authorised for treatment of seed in accordance with paragraph 6.4.3 unless chemical treatment is prescribed in accordance with national requirements for phytosanitary purposes for all varieties of a given species in the area where the seed or seed potatoes are to be used.
    Tohum ya da tohum patateslerin kullanılacağı alandaki belirli bir türün tüm çeşitlerine yönelik bitki sağlığı amaçlı ulusal koşullar doğrultusunda kimyasal tedavi öngörülmediği sürece, tohum ya da tohum patateslerin 6.4.3. paragraf doğrultusunda tohum işlemeye izin verilenler dışındaki bitki koruma ürünleri ile işlenmemesi kaydıyla, organik-olmayan tohum ve patates tohumları kullanılabilecektir.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Biyokimya)
    KSS Europe has signed a five year, multi-million pound contract with ISS, the global facilities management provider, to become its primary provider of water treatment services in the UK.
    KSS Avrupa, global tesis yönetimi sağlayıcısı ISS ile milyon sterlin düzeyinde 5 yıllık bir kontrat imzalayarak Birleşik Krallık'taki ana su arıtma hizmetleri tedarikçisi oldu.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum