İngilizce tercüman - SÜMEYYE Ç.

SÜMEYYE Ç. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından SÜMEYYE Ç. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Cumhuriyet Üniversitesi - Eczacılık Fakültesi | deva

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    323 H Mekanik İzolasyon Sertifikası
    323 H Mechanical Insulation Certificate
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    3) Kur/ parite güncelleme işlemleri sırasında, güncelleme yapılan kayıtlar sistem üzerinde FKRPR ekranından, belirlenen kısıtlar ile kontrol edilir ve kısıt dışı güncelleme olup olmadığı belirlenir.
    3) During currency/ parity updating transactions, updated entries are controlled on FKRPR screen in the system with determined restrictions and whether there is an update out of the restriction is detected.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Eczacılık)
    Stabilite Sürecinde Yaşanan Sorunlar
    Problems experienced during stability process
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Parsellerin Kuzeyinde ve doğsun da yol, güneyinde ve batısında ıslah edilmiş dere bulunmaktadır.
    There is road on the north and south of the layouts; there is a rehabilated river on the west.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Tüm çalışmalar için gereken minimum kişisel koruyucu donanım (baret, emniyet gözlüğü, emniyet ayakkabısı ve antistatik iş elbisesi) form üzerinde matbu olarak işaretlenmiş durumdadır.
    Minimum personal protective equipment (safety helmet, safety goggles, safety shoes and antistatic work clothes) required for all works must be marked in the printed form.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Emsal düzeltme analizinde bölgede toplu konut imarlı arsaların m2 birim fiyatlarının konumuna ve yapılaşma şartlarına göre 70-85 TL/m² aralığında olduğu ve genel yapılaşma şartının KAKS:0,60 olduğu, değerlemesi yapılan taşınmazda yapılaşma şartının aynı olduğu ve bölgedeki konut ihtiyacı göz önüne alındığında boş arsa değerinin emsal veriler ve emlak ofisleri görüşleri doğrultusunda 70 – 85 TL/m² arasında olacağı tespit edilmiştir.
    In the sales comparison analysis, it was found that m2 unit prices of lands zoned as collective housing area are between 70-85 TL/m2 depending on the location and housing conditions with a general housing term of 0.60-storey attached buildings, while the housing term for the appraised real estate is the same with. Considering the need for houisng needs in the region, the value of vacant land was found to be between 70 – 85 TL/m² as per the comparison data and the opinions of the real estate agencies.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    The alarm is suppressed if a cable break at the analog input is detected.
    Analog girişte kablo kopması tespit edilirse alarm üretilmez
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Fuses for Nordex components have tripped
    Nordex bileşen sigortaları atmıştır.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Makina)
    Corrigendum to Directive No 2006/121/EC of the European Parliament and of the Council of 18 December 2006 amending Council Directive 67/548/EEC on the approximation of laws, regulations and administrative provisions relating to the classification, packaging and labeling of dangerous substances in order to adapt it to Regulation (EC) No 1907/2006 concerning the Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals (REACH) and establishing a European Chemicals Agency (OJ L 396, 30.12.2006);
    Avrupa Parlamentosu ve 18 Aralık 2006 Konseyinin, tehlikeli maddelerin sınıflandırılması, paketlenmesi ve etiketlenmesi ile ilgili kanun, yönetmelik ve idari şartlarının, bunların Kimyasalların Kaydı, Değerlendirilmesi, Yetkilendirilmesi ve Yasaklanması (REACH) ile bir Avrupa Kimya Ajansı'nın kurulması ile ilgili 1907/2006 no'lu Yönetmeliğe uyumlu hale getirilmesi amacıyla yakınlaştırılması hakkındaki 67/548/EEC No'lu Konsey Direktifini değiştiren l006/121/EC No'lu Yönetmeliğinde düzletme.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Kullanım Kılavuzu)
    Clamps on CPU Module COM and Ethernet Connections 2-14
    CPU Modülü üstündeki Klempler Güç ve COM Bağlantıları 2-14
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Teknik ve mühendislik)
    Figure Service Platform Access Steps
    Şekil Servis Platformu Erişim Basamakları
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    In the base configuration, the system comes with support for two 2.5 SATA HDDs/SSDs, two M.2 sockets, LCM, RJ45 console, two USB ports and two additional GbE management ports.
    Temel yapılandırmada sistem, iki adet 2.5 SATA HDD/SSD'ler, iki adet M.2 soketi, LCM, RJ45 konsolu, iki adet USB portu ve ilave iki adet GbE yönetim portu desteği ile birlikte sunulmaktadır.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum